31 Temmuz 2008 Perşembe

Şiş göbekten dünyaya

Bilgisayarım yine teknisyenliğe gitti. Hüngürt :((

Üstelik komşu masaları ara sıra boş bulduğumda bloguma girmeye çalıştığım zaman erişimin engellendiğini gördüm. İş yerimden blog yazamayabilirim bundan sonra! :( (dın dın dın dın !! )

Bilgisayar olmadığı zaman iş yeri öyle sıkıcı ki. İnsanlar bilgisayarsız ne yapıyorlarmış eskiden, tüm gün düşündüm inanın, zira bilgisayar olmadan bir iş yapmam neredeyse imkansız. O yüzden cevap beklediğim yazılar dosyasını açıp bütün günü telefon başında geçirdim diyebilirim. Pek bir sonuç aldığım da söylenemez gerçi. Of demek istiyorum kısaca.

Bugün Uzunbacaklar'a geldik. Hatta boş bilgisayar bulmuşken hemen masaya yattım iki satır yazayım diye. Bizim kız biz geleceğiz diye yine işten erken çıkıp yemek hazırlamaya başlamış. Zannetmeyin ki öyle 100 kiloluk insanlarız. Yetişmez diye böyle yapıyor tüm ikazlarımıza rağmen (Bak buradan sesleniyorum sana tekrar, bir daha böyle yaparsan sadece bizde buluşacağız ona göre :) ). Sofra krallara layık tabi o kadar hazırlığa. Biz de acaip şişmiş bir halde kalktık masadan. Şimdi de oturup film seyredeceğiz ki yediklerimizin hepsi göbek bölgesinde rahatça simit oluşturabilsin (mevcutları denedim ben, yüzerken az geldi).

Filmin ismi Ben X. Yarın fırsat bulabilirsem tanıtım yazısı yazmaya çalışacağım (of karnıııım)...

4 yorum:

uzun bacak dedi ki...

:))) İki dakikada nasıl yazmışsın hemen, bravo :)) Şekercim dün geldiniz çok mutlu olduk. Güzel bir akşamdı.

İşten erken çıkmak için bahane bulmuşum kaçar mı? Sanki saatlerce izin aldım. Yarım saat erken çıktım. Yine de gelip yardım ettin her zamanki gibi ;) Tamam bir daha erken çıkmam patron :))))

Yaptığın sos da harikaydı bu arada :)

öptüm.

Vladimir dedi ki...

Evet bilgisayarsız ne yapar ne ederdik bilemiyorum. Hatırlamıyorum da.

Tanıtım yazısını merakla bekliyorum.. :)

Sıdıka dedi ki...

Bende hep onu dusunurum Cinar. Bilgisayarsiz nasil gecer ki is yasami. Hatta bir karikatur vardi. 2 kadin masada oturuyorlar onlerinde iskambil kagitlari. Fal aciyor. Kadin telefonda konusuyor. Bilgisayarlarimiz bozuk herseyi elle yapiyoruz diyor :) Cok gulmustum gercekten. Bizim hayatimizda boyle olabilirdi. Masanin ustunde solitaire oynarken :)

Can bogazdan gelir ama yiyin. Birileri de bana boyle sofra hazirlasa keske....

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Biz bilgisayarla çalıştık ama internet yoktu. Sıkıcıydı işte, paket programlarla çalışma.
İyiki de yokmuş, vakit bulma imkanımız yoktu, bu sefer aklımız kalırdı.

Afiyet olsun,
Sevgilerle...