21 Nisan 2008 Pazartesi

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için.

Son durumdan, daha doğrusu verdiğimiz kararlardan bahsedeyim size..

Öncelikle şehir tercihini Ankara'dan yana kullandık. Teyzemin enistem tarafından yakın akrabası Gazi Üniversitesinde cerrahmış. Aynı zamanda Akay Hastanesinde de çalışıyormuş. Teyzem durumu haber verince o hemen gidip Akay hastanesindeki kalp doktoruyla görüşmüş sağolsun. Bizim adımıza Perşembe günü için randevu almışlar. Çarşamba günü yola çıkacağız yani.

Ama bu hastanede benim araştırdığım BT anjio yok. Sabahtan beri bir Hacettepe bir Akay arasında telefonda gidip geliyorum. Ben baştan beri Hacettepe'ye gidelim istedim çünkü. BT yöntemi Hacettepe'de var. Üstelik anjio çekilmesi gerektiğini burdaki doktorumuz yazsa da oluyormuş, orda gidip tekrar randevu ve muayene işleriyle uğraşmamıza gerek yokmuş. Yoğunluktan ötürü ancak bir ertesi güne randevu verebiliyorlarmış ama doktorun anjio gereklidir yazısını mutlaka görmeleri gerekiyormuş, telefonda randevu almıyorlarmış.

Ben Akay'daki profesörle görüşüp iki yönetmin de artsını eksisini detaylıca öğrenip hekim tavsiyesi ile bir yöntem seçmek gerektiğini düşünüyorum. Benim tercihim BT'den yana aslında ama kateter yönteminin de artıları var. Mesela tıkanıklık çok ileri boyutlarda değilse anjio esnasında açma gibi bir imkanları olabiliyormuş. Bu da bir artı. Belki durum çok vahim ve anjio sadece görüntülemek için çekilecek. İşte o zaman boşu boşuna acı çekmeye gerek yok diye düşünüyorum. Belki sonuçlara bakınca direkt ameliyat diyecekler. Bunu henüz bilmiyoruz. Kafamız biraz karışık yani..

Şimdilik önce Akay hastanesine gidip profesörle görüşmeyi, onun yönlendirmesine göre de hareket etmeyi düşünüyoruz. Ben her ihtimale karşı burdaki doktordan anjio gereklidir diye bir yazı yazmasını rica edeceğim.

Şimdilik Perşembeyi bekliyoruz yani.. Her şey iyi gidecek, inanıyorum..

En kısa zamanda yii haberlerle tekrar karşınızda olmayı umut ediyorum. Hepinize sevgilerimle..

7 yorum:

Güneşli Günler dedi ki...

Çınarcım acil şifalar diliyorum. Eminim en doğru kararı vermişsinizdir.

Derin Sularda dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun,babanın en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle.

sessiz balik dedi ki...

sevgili çınar
sağlık en büyük hazine

babana acil şifalar ,sizlere de kolay geldin diyorum

Adsız dedi ki...

Canım ya çok geçmiş olsun güzelim en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum babacığının yanında olman ne güzel bir an önce güzelce baba kız sohpet etmeniz dileğiyle

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Çınarım, umarım baban daha iyicedir. İyi haberlerini bekliyoruz. Acil şifalar diliyorum.

Esra dedi ki...

neler oldu? nasilsiniz? meraklaniyoruz!

SERAP dedi ki...

Geçmiş olsun;
Bu aralar ne kadar yoğun olduğunu tahmin edebiliyorum ama bu sobeyi sensiz düşünemedim.Acelesi yok şeker.
Perşembe demiştin ya nasıl oldunuz merak ettim