28 Kasım 2008 Cuma

Öylesine

Uzun zamandır sadece kendim için yaptığım en iyi belki de tek şey tekrar spora yazılmak. Daha iki ders gidebildim ama şimdiden çok iyi hissediyorum. Doğru psikoloji adamı yatağından çıkarır diye boşuna dememişler (bugüne kadar kimse söylememişti evet ama ben söyledim işte şimdi).

Geçen sene uzun zaman süren bir pilates maceram olmuştu hatırlarsanız. "Eyvah!Ayaklarımı göremiyorum!" modundan çıkmıştım bir süre. O, benle birlikte var olan göbeğim inanılır gibi değil ama bacak bedenime uyan pantolonların içine sığabilmeye başlamıştı. Ama bu güzellik çok uzun sürmedi heyhat! Ben de yeniden başladım işte spora. Bu sefer yanıma arkadaş bulamadığım için pilatese yazılamadım. O yaza doğru umarım. O zamana kadar aletli jimnastik ile idare edeceğiz ailecek. Bize eşlik eden Uzunbacakgillere de selam olsun buradan :))

Onun dışında Batman serisine yeniden başladık. Tabi Batman Begins'ten itibaren seyredeceğiz. İlkini seyrettik. Diğerine geçmeden hoş bir anime olan Gotham Knight'ı seyrettik (ben yarım seyrettim, kahrolasıca bir yorgunluğum var son zamanlarda, müfettiş gerginliğinden olabilir mi sizce?). Aslında sırada Batman Returns var ama şimdilik onu atlayıp Dark Knight'a geçeceğiz bugün. Zira Dakyüzgillere sözümüz var. En kalitelisinden bir Dark Knight DVD'siyle Cuma günü karşınızda olacağız diye.

Sağlıklı yaşam bir yandan, spora gittiğimiz 3 gün doğru dürüst yemek yiyemememiz bir yandan derken, bugün dışarıdan sipariş vererek pizzanın dibini görmeyen yapacağız.

Kavim'de hala elle tutulur bir ipucu bulabileceğim bir noktaya gelemedim. Kitap heyecanlı olsa da aklim sürekli iş yerindeki sayımda vs olduğundan kendimi verip de okuyamadım bir türlü :(

5 yorum:

Benim Hayatim dedi ki...

Spora gitmeyi bende çok istiyorum Çınar. Aynı şehirde olsak birlikte giderdik ;)

cakiltasi dedi ki...

çınarım nasıl keyifler? asayiş berkemal mi işyerinde ?
seni çok güzel bir konuda sobeledim. vaktin olunca keyifle yazarsın. umarım saha önce yazmamıştın. hatırlayamadım çünkü.

SERAP dedi ki...

Bayramınız ve tatiliniz çok güzel geçsin:)

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Bayramını kutlar sevdiklerinle bir ömür nice bayramlara erişmeni temenni ederim...

cinar dedi ki...

@ Aysun di mi ya? Valla bana da destek olurdun hem. Bazen zorla gidiyorum zira :(

@ Çakılım iş yeri her zamanki gibi "biiip". ama ocaktan sonra her şey güzelleşecek umarım. En azından benim için. Zira ben de bu "biiiip" işimi başka bir arkadaşıma devredeceğim. Sobeni aldım. Aklımda. Hemen diyemiyorum ama bir gün yazacağım mutlaka. Teşekkür ederim canım benim.

@ Epey geç kaldım ama umarım senin bayramın da iyi geçmiştir Serap.

@ Teşekkür ederim Yaşamın Kıyısında. Aynı güzel dilekler ve sevgilerimle.