27 Nisan 2008 Pazar

Son durumlar

Esram Sugarım, İnce Gülüm, Edicim ve telefonla arayan dostlarım, hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Bugün döndük Ankara'dan. Babamın iki damarına da stent takıldı. Şu an için iyiyiz, çok şükür. Damarlarından birinde % 90, diğerinde % 95 tıkanıklık varmış. İkisini de % 0 tıkanık duruma getirdiler. Umarım bu şekilde atlattık..

En kısa zamanda her şeyden uzun uzun bahsedeceğim.

Hepinize kocaman sevgiler..

4 yorum:

Esra dedi ki...

cok gecmis olsun canim. Babama da ilk krizinde acil stends takmislardi. Artik surekli dikkat etmesi gerekiyor, aman dikkat. Kontrollerini atlatmasin. Damarlar acilmis olabilir ama zamanla yine tikanacaktir. Gerci doktorunuz soylemistir ama.
Cok gecmis olsun. Enfaktus gecirmeden fark edildigi icin cok sanslisiniz. Inan buna. Her enfaktuste can kaybi olabilecegi gibi kalbin de buyuk bir kismi oluyor. Babamin kalbinin yarisindan fazlasi olu.
Aman dikkat bundan sonra...
tekrar tekrar gecmisler olsun...

Sıdıka dedi ki...

Cok cok gecmis olsun Cinar.
Bundan boyle siki kontrol ve babanin biraz dikkat etmesiyle hic bir sorun kalmayacaktir eminim...
Kendinize iyi bakin...

cinar dedi ki...

@ Esra'cım, hassas arkadaşım, çok teşekkür ederim. Dediğin gibi şans oldu gidip erken müdahale ettirmemiz. İnşallah tekrar daralma yüzdesinin olumlu kısmında kalırız biz. Egzersize, yemeğe dikkat tabi.. Çok sağol canım.

@ Sıdıkacım evet umarım başka bir sorunla daha karşılaşmayız. Siz de kendinize iyi bakın, yakınlarınızı bilgilendirin bu konuda.

Öpüyorum ikinizi de.

Adsız dedi ki...

Canım çok sevindim daha güzel haberleri bekliyoruz senden acil şifalar dilerim.