19 Mart 2008 Çarşamba

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind haberi


Cumartesi günü TV8'de o çok sevdiğim filmlerden biri varmış : Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (Sil Baştan). Daha önce seyrettiyseniz bile iyice sindirmeniz için bir kez daha seyretmenizi şiddetle öneririm.

Jim Carrey zaten çok başarılı bulduğum aktörlerdendir. Her rolünün hakkını ziyadesiyle verir. Kate Winslet'sa bu filmde şekilden şekilde girerek üstün bir performans sergiliyor bence. Fazlasıyla ruh karmaşası olan bir film ama aslında çok da romantik bence. Neler yapıldığı düşünülürse..



İyi seyirler :)

9 yorum:

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Çınarrrrrrrrrrr
ben baaayılmıştım bu filme yawwww

Hele cim keriyi ilk kez maskesiz ve hokkabaz gibi suratını şekilden şekle sokmamasına inanamamıştım.
Ondan başkası oynayamazdı.
Keyti hiçç sevmeme rağmen,hep "titanik direği giresice karı"diye ilenmeme rağmen ona bile bayılmıştım artık düşünnn.


Çook güzel bir filmdir,kaçırmayın derim.Ay ne helecan yaptıysam hayret:/

cinar dedi ki...

Biyocan ben de çok sevmiştim ama aslında düşününce öyle herkesin seveceği türden bir film de değil galiba. sıkıcı bulan arkadaşlarım da olmuştu mesela. Bir de anlaşılması biraz zor ya. Onun etkisi de olabilir.
Ben haber vereyim de, isteyen seyretsin değil mi? :)

Sıdıka dedi ki...

Evet ben begenmeyen gruptanim ne yazik ki. Seyretmem lazim diye cok caba sarfettim. Bir daha seyretmem :) Cok karanlik ve cok depresyon geldi bana. Kimbilir belki de kafam bos degildi seyrederken.

Esra dedi ki...

ben de cok begenmistim bu filmi...
:-)))

cinar dedi ki...

@ Sıdıka aslında sonuna kadar seyretsen sevebilirsin diye düşünüyorum. Ama seyretmeye başlamadan önce hafiflemem lazım gerçekten de.

@ Esracım film zevklerimiz uyuşuyor zaten :)

Sıdıka dedi ki...

Ah ahh Cinarcim, seyrettim sonuna kadar seyrettim. 3 sene falan olmustur seyredeli. Ama dedigim gibi kesin kafam biseye bozuktu ya da hastaydim. Cunku seyrederken gunduz oldugunu hatirliyorum. Demek ki ise gitmemisim :)

cinar dedi ki...

:) Sıdıkacım işe bile gitmediğine göre kafan harbiden bozukmuş o gün. O durumdayken kötü bir tercih olmuş evet. O zaman ben sana Holiday'i önereyim. Çok şeker bir filmdi. Camreon Diaz, Kate Winslet ve Jude Law oynuyor.

Sorriso dedi ki...

Hollday mmmm, filmin ismi bile ayri guzel :)

Sorriso dedi ki...

Holiday hmmmm, ismi bile kulaga hos geliyor :)