17 Eylül 2007 Pazartesi

WOF WOF KÖPEK OTELİ

Size bir arkadaşımın köpek evinden bahsetmek istiyorum. Tatile falan çıkacağınız zaman köpeklerinizi güvenle bırakabileceğiniz Şile'de çok güzel bir mekan Wof Wof Köpek Oteli. Sahiplerinin ağzından aynen aktarıyorum:

Köpek dostunuzun da tatile çıkmaya ya da siz onunla değilken her zamanki rahatını yaşamaya hakkı olduğuna inanarak İstanbul'a 50 dakikalık mesafede köpeklerin evdeki kadar rahat bir konforda yaşayabileceği bir köpek oteli yapıldı. Wof Wof Köpek Oteli, ŞileUlupelit Köyü’nde hizmet veriyor.

Çiftliğin geniş bir bölümü köpeklerinizin yaşayacağı şık, rahat, koltuklu ve yataklı bir otele dönüştürüldü. Pansiyon değil, insanların bile gelip yaşamak isteyeceği bir mekân hazırlandı.

Normalde ev sakinlerinin yatmasına izin vermediği koltuklar artık köpeklerin yatak odası oldu. Köpek otelinde evdeki kadar özgür alanlar bulunuyor. Hatta biraz iddialı da olsa evdeki yaşam alanlarından daha geniş bir alana sahip oluyor köpekler. Beş dönüm arazide dışarıya çıkmaları saat ve durumla alakalı değil. İstedikleri an ister dışarı çıkıp doya doya gezip dolaşıyorlar, ister evde odalarında minderlerinde keyif yapıp koltuklarında kestiriyorlar. Tamamen onların zevkine kalmış bir yaşam sunuluyor. Köpek otelinde kafes sistemi kullanılmıyor.

Herşey dahil sisteminde en önemlisi en sevdikleri yemekleri yiyebilmeleri. Evden otele, otelden eve özel servis, kafessiz sistemde kendisine özel koltukta 24 saat boyunca özel bakıcı gözetimi.

Yemek ihtiyaçları sahiplerinin ve onların yemek alışkanlığına göre hazırlanıyor. Kuru mama ile beslenenlere kuru mama, normal ev yemeği yiyenlere de ev yemeği hazırlanıyor. Diyet yapan veya özel bir gıda tüketimi olanlara sahiplerinin bilgisi dâhilinde yemek hazırlanıyor. Yatak odasına istediği arkadaşını kabul edebiliyor. Her türlü ilaç ve ilk yardım ekipmanlarımız mevcuttur. Veteriner hekimin bilgisi dahilinde acil ve istenmeyen durumlarda müdahale etme şansımız bulunuyor. Veteriner gelen misafirlerin aşı kartlarını kontrol ediyor. Yapılmamış aşı ve parazit uygulamaları sahiplerinin bilgisine sunup tamamlanıyor.











Mışıl mışıl, üstüste uyuyabiliyorlar.




Pencereden dışarıyı seyretmek keyfi

Otelin balkonunda özgürce gezinerek oynayabiliyorlar.










İstedikleri gibi yürüyüşe çıkabiliyorlar.

WOF WOF KÖPEK OTELİ

Ulupelit Köyü No: 104Şile İstanbul Türkiye

Tel: +90 216 736 51 66

GSM: +90 541 817 18 98

+90 544 715 67 92

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Arkadaşın mı :) ben daha geçen gün birine bahsettim buradan bu kadar olur

cinar dedi ki...

hadi ya :) dünya küçük. aslında ben değil de dakyüzün çok yakın arkadaşı. dakyüzden sık sık bahsederim blogumda. belki hatırlarsın. daha geçen hafta şiledelerdi dakyüz ve osi. hatta osinin kendini aşıp doberman abilerle çektirdiği fotoğraflar falan var :) Bir ara yayınlayacağım..

Adsız dedi ki...

Yayınla valla evet okumuştum ara ara bebek :) Valla dünya küçük işte