4 Eylül 2007 Salı

Nerdeyim?

Of bir yorgunluk bir yorgunluk sormayın. Yeni masalarımız nihayet geldi. Aksi gibi masaların gelişiyle iş yoğunluğum da başladı. Bir yandan telefonum kesildi, bir yandan malzemelerde sorun çıktı, iş güç derken stres bombası oluverdim. Bu yüzden de yazamadım birkaç gündür..

Yazacağım çok şey vardı. Mesela Breach'ten hala farketmediğimi farkettim. Onun üzerine Live Free or Die geldi, bir yandan dizide hiçbir karakteri hatırlamadığımı farkedip yeni sezona hazırlık olsun diye Reşat'ım Nuri'm Güntekin'imin Yaprak Dökümü'ne başladım. Hepsinden de bahsedeceğim sırasıyla.. Aslında kitap yorumlarımı kitap ayracı başlığında, film yorumlarımıysa filmaniac başlığında toplamakla iyi mi ediyorum kötü mü ediyorum bilemedim. Sanki hepsini sırasıyla buraya mı yazsam acaba?

Neyse şimdilik eski usul devam edeyim. Live Free Or Die ve Breach için tıklayınız şekerler.

4 yorum:

cakiltasi dedi ki...

Günaydın Çınarcım,
İşte kolay gelsin.
Filmler ve kitaplar hakkında yazdıklarının ayrı bir yerde toplanması güzel fikir. Arşiv niteliği olması açısından da.
Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama günlüğüne o yazıları koyup filmler hakkındakiler kitaplar hakkındakiler diye yan tarafa bir başlıklar acabilirsin belki. Bu blog düzenlemesi konusunda bir kıt olarak. Girdiğim bloglar da gördüklerimden verdim bu fikri: )
Bazı bloglar yazılarını konusuna göre düzenlemiş arşiv yazan yerin üstüne. İstersen tarih sırasına göre istersen başlıklara göre okuyabiliyorsun. Gerçi sen de görmüşsündür.

Öykücü dedi ki...

Buraya zaten okuduğun kitabın ya da seyrettiğin filmin adını yazıyorsun ve link vererek sayfaya yönlendiriyorsun.Böyle üçe ayrılmış halini ben daha çok seviyorum ve daha derli toplu buluyorum.

Bazen diğer ikisine girip en son kaldığım yerden sonra değişen bişi var mı diye kontrol ediyorum.Günlükten kaçırmışsam orada net belli oluyor.

Bu kadar:))

Çok öptüm şeker.

cinar dedi ki...

Sevgili Çakıl,
benimki zaten günlüğüm, kitapayraçlarım ve filmaniac adlarıyla 3 ayrı yerde toplanıyor. sayfanın sağ tarafında var kitaplarla filmlerin linkleri.

öykücüm bana da daha düzgün geliyor bu şekilde ama ne bileyim sanki sadece günlük kısmı okunuyormuş gibi geliyor bu şekilde.. dediğin gibi kaçan olmasın diye zaten günlük kısmında asıl sayfalara yönlendirici linkler veriyorum.

öpüyorum ikinizi de..

cakiltasi dedi ki...

O konuda kıtım diyorum ya çınarcım anlamamışım bak:)
Ben de canavar gibi bir düzen yapacağım inşallah. Çıkmaz ayın çarşambasını bekliyorum ama :)