17 Ağustos 2007 Cuma

Kozmetik çılgınları

Alışveriş severler için bir site önerim var. http://us.strawberrynet.com/

Belki daha önce görmüş ya da duymuşsunuzdur. Yabancı bir alışveriş sitesi. Fiyatlar Türkiye'ye göre oldukça uygun. Neredeyse % 50 indirimle satılıyor. Ben daha önce bu siteden alışveriş yaptığım için güvenle tavsiye edebiliyorum size. Fiyatların uygunluğu kadar adamların çalışma şekli de güzel. Bir kere çok ilgililer. Her durumda sizi elektronik posta ile bilgilendiriyorlar. Aldıklarınız size taaaaaaa Hong Kong'dan geliyor ama sanıldığı kadar uzun sürmüyor. Mesela benim siparişim 9 günde gelmişti (haftasonları dahil). Yurtiçi Kargonun Ereğli şubesine gelen bir kargomu adresime getirmesinin 3 gün sürdüğü düşünülürse (en fazla 10 dakikalık yol) Hong Kong'tan gelen siparişimin 9 günde adresimde olması çok iyi bence.

Ayrıca her alışverişte karınız daha da artıyor. Mesela ilk kez alışveriş yapan müşterilerine yaklaşık olarak ayda bir değiştirdikleri bir hediye ürün oluyor ki bu şimdilik Stila marka ruj. Daha önce Loreal'in lip glossları falan vardı. 3 kalemlik siparisinizde % 5 indirim kazanıyorsunuz. İkinci ve üçüncü sipariş diye uzayan listede indirimlere ilave olarak ek % 1, % 2 gibi indirimler de kazanıyorsunuz ki Allah'ım daha ne duruyorum dedirtiyor size (en azından bana) :))

3 yorum:

Adsız dedi ki...

iyide katgo masrafı ne olacak :)

cinar dedi ki...

aa bak ondan bahsetmeti unutmuşum. free shipping! yani ücretsiz kargo. Tabi 7-14 günü fazla buluyor ve ürün bir iki gnde elinizde olsun istiyorsanız o zaman bir fiyat ödüyorsunuz. Ama ben ücretsiz kargoyla 9 günü tercih ettim..

cakiltasi dedi ki...

Pek keyifli :)
Benim bir de makyaj yapmayı öğrenmem lazım. Özenip aldığım bir sürü ıvır zıvır var ama adamakıllı kullanamıyorum. Dolanırım artık buralarda yeni ıvır zıvırlar edinmek için :)