28 Ağustos 2007 Salı

Kitap kurtları

(Resimler wikipedi dan)

Süper! Süper! Süper!

İşte budur sevgili seyirciler. Daha önce bir blogda Jules Verne'in bütün kitaplarının 4,90 a satıldığını okumuş ve çok heyecanlanmıştım. Ama bahsi geçen siteden daha önce hiç alışveriş etmediğimden emin olamamıştım ve hevesim kursağımda kalmıştı.

Az önce Peloş'um için bir kitap araştırırken o da ne, Jules Verne'in kitapları ideefixe'te de %60-70 indirimlerle yine 4,90 a satılmıyor mu? Allahım bu ne mutluluktur. Hemen girdim alışveriş sepetimi doldurdum. Tabi arkadaşlara da bu güzel haberi vererek her bir kitaptan 3 adet olmak suretiyle siparişimi verdim. Allahtan burda gümrük yok da ticari amaçladır bu kitaplar diyerek siparişime engel olacak memurlar yok :)

Daha önce kitapları okumuş ya da filmlerini seyretmiş olsak da hepsini biiiiiiiir bir okuyacağım. Yorumlarımı da hemen eklerim ilgilenen arkadaşlar için.

Çok mutluyum! Yuppiiiiiiiii! :))

6 yorum:

Verze dedi ki...

istediginiz kitap bulunamadi seklinde bir mesaj alirsan sasirma..
bunlar genelde sahte siteler..kredi kartindan hemen parayi cekip parayi isletip sonra sana geri yatiriyorlar..senin gibi binlerce kisiye ayni seyi yapinca ortamda ne kadar buyuk paralar dondugunu sen dusun..
cheers..
cok mu karamsarim:)

cinar dedi ki...

verze,
uyarın için teşekkürler. biz kitap alışverişlerimiz için büyük çoğunlukla ideefixe'i kullanıyoruz. şimdiye kadar bir olumsuzluk yaşamadık. umarım bu siparişimizde de yaşamayız. ben bu kadar heyecan yapmışken olmaz. lütfen lütfen lütfeeeeeeeeen!

cakiltasi dedi ki...

Günaydın Çınarcım,
4.90'lık Jules Verne'lerini D&R 'da gördüm alıverdim ben de bir kaç tane :)
Amacım Harry Potter almaktı ama değişik bir kitapçılık anlayışı olduğu için Harry Potter'ın aradığım kitaplarını bulamadım ne yazzık ki . Ben de Jules Verne aldım. Yaşadığım semtte D&R dışında bir kitapçı olmadığı için de haftaiçleri ona mecburum :( İşin ilginç yanı carrefour'dan buldum alacağım kitapları.
İstanbul'a taşınmadan önce geçiş devresinde bir kitapçıda çalışıyordum o yüzden D&R 'a atıp tutabiliyorum kolayca:)
Seviler.

cinar dedi ki...

Günaydın Çakılcığııııım :)

Ne güzel, zevklerimiz benzeşiyor demek ki. Hem Jules Verne hem Harry Potter. Harry serisi için yaptığım yorumları da okumuşsundur o zaman. Bayılıyorum o tip kitaplara.

Bu arada en büyük hayallerimden biri cafe tarzı bir yer açıp bir duvarı boydan boya kütüphane yapmak ve gelenlerin kahve aralarında kitapları okumasını sağlamak. Bu anlamda DNR da çalışmak da eminim çok güzelmiştir..

cakiltasi dedi ki...

Çınarcım ben harry potter'a yeni başladım ne yazık ki. O yüzden yorumunu okumadım bilmediğim birşey öğrenirim diye. 2. cilteyim daha :)
Kitapçı olarak D&R 'da çalışmadım Ankara'da Kare Kitabevi var orada çalıştım ama hoş bir ortamı vardı senin seveceğin tür. D&R'ları pek sevmiyorum. Ticari yaklaşıyorlar diye:(
Bir kitapçım olsun çok isterdim:)

cinar dedi ki...

ilk serileri okurken henüz bir bloğum yoktu :) Sanırım ateş kadehi ve sonrasını yazabildim bloga. Ama sonlarında ne olduğunu yazmadım. Okuyacaksan bile yorumları okuma derim. Çünkü sonunda ne olacağını açıklayan bir yorum yapılmış :)
DNR konusunda haklısın ama kitap oldu mu her yeri seviyorum ben :) Tabi Kadıköydeki eski kitapları satan sessiz kitapçılara hiçbir yeri değişmem!