2 Eylül 2008 Salı

Mutlu yıllar Çakılım :)



Blog yazmaya 07.06.2007'de başlamışım (blogspot.com'a). 1 seneden fazla olmuş. Neredeyse aynı zamanlarda birbirimizi tanımaya başladığımız sevgili arkadaşım Çakıl'ımla da 1 seneyi devirmişiz. Bu bir sene içinde yüzyüze görüşme fırsatımız bile oldu! :)

Bugün O'nun doğumgünü :) Geçen seneyi düşünüyorum da, hakikaten inanamıyorum 1 sene geçtiğine :)

İyi ki doğmuşsun şeker arkadaşım. Nice mutlu senelerin olsun umarım. Hep sevdiklerinle, hep seni sevenlerle birlikte nice güzel, mutlu, sağlıklı ve uzun yılların olsun.

Her şey gönlünce olsun :)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım ne kadar da sevgi dolu bir dostluğunuz olmuş saydende tanıdık gidip kutlayalım :)

cakiltasi dedi ki...

çınarım canım benimmm,
gözlerim dolu dolu oldu. hatırlıyorum bir sene öncesini babaannemler bendeydi. sen gene blogdan kutlamıştın sevindirik olmuştum.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. bu çok güzel bir hediye benim için. kendimi nedensizce yalnız hissederken aslinda yalniz olmadığımı anladığım bir süreç yaşıyorum. herşeyin bir nedeni yaşanma sebebi var. kocaman öptümmmm seni.

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Sen çok tatlısın Çınar,
öyle ince ve naziksin. Gidip kutluyalım Çakılını.
Sevgiyle kal...

cinar dedi ki...

@ Craft Woman evet gör bak işte internet nelere kadir :) Teşekkür ederim.

@ Çakılım tabi ki mutlu ol, bu zamanlar da geçecek. Hiçbir zaman da yalnız değilsin, bunu görmek için kabuğundan çıkıp etrafına bakman yeterli. En azından ben olacağım orada :)

@ Sevgili Yaşamın Kıyısında, çok teşekkür ederim. Siz de çok kibarsınız ve de o sizin bakışlarınızın tatlılığı :) Sevgilerimle :)

Öykücü dedi ki...

Nice yıllara Çakıl:))

cakiltasi dedi ki...

canım benim teşekkür ederim çınarım.

öykücü çok teşekkürler