2 Eylül 2007 Pazar

Strawberry yenilendi

Evet artık İngilizce bilmeyenler için sizi Türkçe olarak yönlendirecek metinler mevcut strawberry'de. Yalnız ürün açıklamaları yine İngilizce. Ürünlerle ilgili Türkçe açıklamaları www.kozmetikcim.com ve www.itsbeauty.com gibi sitelerden bulabilirsiniz.

Ayrıca kargo ücretsiz hemen belirteyim. Tabi teslimatın 5-10 gün arasında olmasını kabul ediyorsanız. Hemen lazımsa belirli bir ücret karşılığında da alabiliyorsunuz.

İyi alışverişler :)

5 yorum:

cakiltasi dedi ki...

Çınarcım,
Bu sitelerden hangisi daha güzel. Kozmetik ürünleri daha ucuza alabildiğin yerler herhalde değil mi:?
Ben ne yazık ki kozmetik konusunda becerikli bir tip değilim:)

cinar dedi ki...

Çakılcım, fiyat olarak en uygun site strawberry. ama ürün açıklamaları falan İngilizce. O yüzden diğer sitelerin linklerini verdim. ordan ürün beğenip strawberryden sipariş vermek uygun olur. dediğim gibi % 50 indirimle satılıyor Türkiye'ye göre. Daha önce de bu konuda yazı yamıştım bir bak istersen. http://cinardan.blogspot.com/2007/08/kozmetik-lgnlar.html

Adsız dedi ki...

Çınarcım strawberrynet.comu biliyordum ama yenilendiğini bilmiyordum uzun zaman olmuş bakmayalı. Haa bu arada linki hatalı yazmışsın canım düzelt diye haber vereyim dedim bloggerda eklenmiş başına sevgiler

http://www.blogger.com/www.strawberrynet.com

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Uzun süredir açmayı planladığım site artık hizmetinizde! StrawberryNET Türkiye sitesi ÇİLEK KOZMETİK açıldı! Sizleri Çilek Kozmetik fırsatlarını yakalamaya davet ediyorum.

İndirimli cilt bakımı, makyaj, saç bakımı ve bay-bayan parfümlerinde dünyanın lider ürün sağlayıcısı StrawberryNET Türkiye sitesi artık Çilek Kozmetik.


Çilek Kozmetik: Anna Sui, Bvlgari, Chanel, Dior ve Estee Lauder gibi dünyanın önde gelen markalarını sağlamada en kapsamlı ürün çeşidine sahiptir. Dünyanın her yerine ücretsiz ve hızlı gönderimin keyfini çıkartın! Güvenli ve ücretsiz hızlı kargo ile sipariş verdiğiniz tüm ürünler gümrükten muaf olarak kapınıza kadar geliyor!

Üstelik ilk siparişte 20 TL değerinde Ruj bedava! Ayrıca 3 ürün alırsanız %5 indirim fırsatı için
Çilek Kozmetik sitemizi kullanmanız yeterli...


Detaylar için:
http://www.cilekkozmetik.com

Gülşen dedi ki...

strawberryneti iki yıldır kullanıyorum. Muhteşem:)