23 Temmuz 2009 Perşembe

Böyk günlerin habercisi



Salı günü nöbetçiyim. Dün de nöbet iznimi kullandım dolayısıyla. Nöbet izinlerinde aylak aylak dolaşmak çok güzel. Hele ki yanınızda bunu paylaşacak biri/leri varsa. Bugün yine nöbetçiyim. Yarın yine izinliyim dolayısıyla. Hatta yarın İstanbul'a doğru yola çıkacağım. Cumartesi sabah da ablamlar ve kuzenle birlikte ver elini İzmir. Ama işe bakın ki hiç tatil havasında değilim. İlk başta çok heyecan yapmıştım. Sonra bir sürü aksilik oldu. Planlarda değişiklik oldu. Eşim gelip gelmeme konusunda kararsız kaldı. Onun kararsızlığı ve karamsarlığı sonunda beni de etkiledi. İşte bugüne geldik, yarın izne ayrılıyorum ama hiç gidesim yok.

Cumartesi kafamın içindeki düşünceler, başımın üzerindeki baloncuklar aniden değişir ve sevimli adam suratları ( :) ) görmeye başlar mıyım acaba? Endişeliyim bu konuda biraz. Havalar da çok sıcak. Ya dayanamayacağım kadar sıcak olursa? Ya Olimpos'u çok metheden arkadaşların tavsiyesi üzerine Olimpos'a gidip de hiç beğenmememiz gibi bir durumla karşılaşırsak? Hoş daha önce gittik Çeşme'ye, ve çok beğendik. Ama Alaçatı'ya ilk defa gideceğiz. Off bu karamsarlık nereden üşüştü başıma yahu? :(

İş yeri aynı komedide gidiyor. Sene başından beri yetkili olarak devam ettiğim işlerde meğerse yetkili olmadığımı öğrendim! Aslında bakanlıkça yetkili sayıldığımı ama idarenin bunu yazı ile bildirmediği için resmi evraklara imza atmamın suç olduğunu öğrendim. Nam-ı diğer dilekçeci olarak hemen gerekli dilekçeyi yazdım elbette. 2 günde düzelttiler işi. İyi mi oldu kötü mü oldu orası meçhul!

Avatar'ın filmi çekiliyormuş. Bahsetmiş miydim daha önce? Prens Zuko'yu da Slumdog Millionaire'den tanıdığımız Dev Patel canlandıracakmış.

1 hafta buralarda olmayacağım. Tekrar yazışana kadar sağlıcakla kalın efenim :)

8 yorum:

zuzuların annesi dedi ki...

İyi tatiller:)

Vladimir dedi ki...

İyi tatiller :)) Alaçatı'ya gelip de beğenmeme durumun olmayacak garanti ediyorum. Çok güzel bir yer. Bol bol dinlenip resimelr çek ve dönüşte paylaş bizlerle lütfen. İyi yolculuklar :))

cinar dedi ki...

@ Banu, teşekkür ederim :)

@ Vladimir, ben de beğeneceğimi düşünüyorum aslında da içim sıkıldı bütün gün. onun verdiği bir olumsuzluk vardı üzerimde. fotoğraf makinemi götürmeyi düşünmüyordum aslında. 2 kişide olacak diye. ama kendi makinemle daha rahat edebilirim aslında. her halükarda çekerim ben, yayınlamaktan da büyük mutluluk duyarım :))

cakiltasi dedi ki...

iyi tatiller çınarım.

at o şeytanı kafandan:)

deniz kum güneş daha güzeli ne olabilir. benim için de yüz, kumdan kale yap.
öptüm çok.

ABİ dedi ki...

iyi tatiller efenim...
çok büyük beklenti yapma ki gittiğin yerleri sevesin derim ben...
Çeşme'yi beğendiysen Alaçatı'yı daha çok seversin...
Hoş sevmesende Çeşme bir kaç kilometre.. dönersin sevdiğin yere..
güle güle git/güle güle gel...

Benim Hayatim dedi ki...

İyi Tatiller!

Yıl içinde ki birikimler bir de eşle gidemeyişini her şeyi paylaştığın adamın tatil dışın da kalması hislerini değiştirmiş olabilir mi?

Beğeneceğine eminim. Dinlemek için sabırsızlanıyorum. İyi eğlenceler!!!

Yaşamın kıyısında dedi ki...

İyi tatiller,
Alaçatıyı çok seveceğine eminim.

cinar dedi ki...

* Abi *
Alaçatı süperdi ya. Çok çok beğendim. Canlılığı beni aldı götürdü zaten :) Çok teşekkür ederim.

* Aysun *
Yazdım bile işte. Ama fotoğrafsız oldu :(

* Nur Hanım *
Ege, Alaçatı, beğenilerimiz çok benzer sanki. E bir de Ereğli var tabi :))