10 Mart 2008 Pazartesi

Kelime Oyunları : Duvar

kelime oyunlarına katılanlar : duvar

Daha önce de bu yollardan geçtim diye düşündü genç kadın. Daha önce de geçtim ve artık tecrübeliyim. Aynı şeyleri bir daha yaşamayacağım diye söz verdi kendi kendine. Artık eskisi kadar kolay inanmayacağım insanlara, kalbimi savunmasız bırakıp birden güvenmeyeceğim diye geçirdi içinden.

Aldatmak ne kadar kolaydı. Aldatılmak ne kadar kolay. Güven kolay kazanılmıyordu ama bir anda yok oluveriyordu işte.

Çevresindeki insanlara baktı. Bazıları ne kadar yakındı kendine. Bazılarıylaysa koca bir duvar vardı aralarında. Varlığı her zaman buz gibi hissedilen ama bir türlü yıkılmayan koca bir duvar..

4 yorum:

Tabiat Ana dedi ki...

çınarcığım,
http://www.kelimeoyununakatilanlar.blogspot.com/ adresinde herhangi bir yazıya oyuna katıldığına dair bir mail atarsan ordaki listeye arkadaşlar adını yazacaklardır.
ellerine sağlık:)
iyiki yazıyorsun...

cinar dedi ki...

Daha önce atmıştım sanki ya. Becerememişim o zaman. Teşekkür ederim Tabiatçım.
Senin de ellerine sağlık bu arada. Merakla takip ediyorum :)

Geveze Kalem dedi ki...

Sevgili Çınar; önce komik bir şey söyleyeyim, bize henüz bu konuyla ilgili bilgi bıraktığın için ben de en son yazdığın yazı sanıp hemen blogumuza ekledim. Sonra o yazını okuduğumda duvarla alakasını anlayamadığımı düşündüm ve sonra biraz daha aşağıya inince bu postunu görerek hatamı düzelttim.:))

Kelimelerine sağlık ama böyle başlayan bir yazıyı tamamlanmış görmeyi isterdim açıkçası. Hani tadı damağımda kaldı denir ya, o türden.;-)

Umarım sonraki kelimelere de katılırsın, sevgiler...

cinar dedi ki...

Sevgili Geveze Kalem,

güldürdün beni :) Aslındahata bende. Ben daha önce de bahar kelimesiyle oyuna katılmış ama sizi bilgilendirmeyi bir türlü becerememiştim :) Duvar kelimesinde sevgili tabiattan yardım aldım ve size yorum bıraktım ama tabi o da ancak bugüne denk geldi :))

Bu eğlenceli oyun için teşekkürler. Güzel yazın için de teşekkürler. Her zaman yazmak isterim.

Sevgiler :)