1 Şubat 2008 Cuma

Seri başladı :)

@ Dün "Daasın"lara başlamıştık sevgili okuyucu. Uzunbacak ve kardeşi tonton bize geldiler. Eşlerimiz her Çarşamba olduğu gibi basket oynamaya gitmişlerdi. Tonton bize ilk kez gelmişti ve onu rahat ettirmeliydik.

Uzunbacak, tonton ve ben rahat koltuklarımıza gömüldük ilkten. İlk sezonun heyecanla beklediğimiz o ilk bölümünü seyre daldık. Sonra sıkılmasın diye tontonun eline verdiğimiz laptopta internet olmadığı (bağlantı hatası) anlaşıldı. Bizim kız huzursuz. Ben kalktım bir bak iki bak olacak gibi degil. En son tontona da kendi seveceği bir film ayarlamaya karar verdik. Altyazılı değil Türkçe seslendirmeli film aramaya başladık bu sefer. Tonton ilkokul 5'e gidiyor çünkü. Allah'tan ben de onun gibi Harry Potter hayranıyım da arşivdeki filmlerden birini çıkardık.

Biz uzunbacakla tekrar yayıldık sevgili okur. Ama tonton yerinde duramıyor. Gençlik işte :) Bu enerji nerden geliyor hiç anlamıyorum :)) Klavyede o tuşa bas bu tuşa bas derken seslendirme işlemini birkaç kere düzenlemem gerekti. Ama bu aralarda uzunbacak'ı kaldırmadım tabi, o heyecanla seyretmeye devam etti. Onun heyecanla sevinmesi karşısında ben de çok sevindim, iyi tepkiler bekliyordum çünkü. Sonunda birlikte büyük keyifler alarak seyredebileceğimiz bir dizi daha bulduğumuz için çok sevinçliydik :) Eşler 3 saat basket oynamadıkları için tontonun filmi yarıda kaldı tabi ki. Ama giderken hiç de mutsuz ya da üzgün gibi görünmüyordu. Çok sevmedi sanırım filmi :)

Bu arada Yaprak Dökümü'nü pazar günkü tekrarda seyretmeye karar vermiştim ama misafirler gidince televizyonu açtıktan sonra yarım saatten fazlasını seyredebildim. Nasıl oldu anlamadım. Topu topu 1 saat değil miydi bu dizi?

@ Geçenlerde, hayatımda ilk defa, uyuyakaldım!! Hem de işe geç kaldım bu yüzden. Ben ki .. pireler uçuşurken diye tabir edilen zamanlarda hep uyanığımdır. Uyuma sebebiyle işe geç kaldığımı hayal bile edemezdim o yüzden. Ama nasıl olduysa oldu. Pazar günü kayınvalidemle zuzu bizdelerdi. Hatta oturup Kuzey Kutbu Aşıklar'ını seyrettik demiştim ya, o gün 11 de yattım uyudum işte. Çok geç falan değil. Üstelik sabah uyanmışım aslında. Badem öyle dedi. Ama hiiiiiiç hatırlamıyorum.

Sabah birden telefonum çaldı. Bir müddet çalmasına izin verdim. Sonra sabahın köründe kim arar ki diye merak ederek telaşla telefona koştum. Bir yandan da Badem niye hareket etmiyor bu kadar sese diye düşünüyorum. Meğer o çoktaaan kalkıp işe gitmiş, ben yalnızmışım!! İşteki arkadaşlar da geç kaldığımız görünce merak edip aramışlar :)) İyi ki de aramışlar, kimbilir kaçta uyanırdım :)

Ayıl, giyin et derken saat 9 oldu zaten. Ben ki bazı sabahlar 7 de işe gelen küçük Çınar. En kötü ihtimalle tam 8 de gelip kapıları açan Çınar. Hayretlik verici bir şeydi sevgili seyirciler..

@ Dün gidip iki tane broş aldım kendime :) Renkli şeyleri seviyorum. Siyah ve lacivert paltolarımın sol köşelerine takıverdim hemen. Biri minik bir köpek şekli biri de bir demet gül. Aslında annemden aylar önce istediğim örgü çiçekler vardı. Örmüş örmüş bir torba, renk renk, ama şimdi nereye koyduğunu hatırlayamıyor :)) Ben de dayanamadım gittim broş aldım en sonunda. Elinden örgü marifeti gelenlere örme çiçekleri şiddetle tavsiye ederim. Renk renk ve boy boy çiçekler örüp bunları uygun şekilde birleştirip paltolarınıza ya da kazaklarınıza takabilirsiniz. Çok şık ve güzel duruyor. Annemin ördüklerini bulabilirsek resim çeker buraya koyarım :)

5 yorum:

kedi dedi ki...

Oh toptan okumakta zevkli oluyormuş be:)
Ama yorum da sapıtıyorum.
Hımmm bakalım cebimizde ne kalmış.
@ Yaprak dökümü önce geçen haftaki bölümü uzuuun bi özet veriyor ayrıca her reklamdan sonra en az 2 dklık sahneyi başa alıp veriyorlar.Dolayısıyla dizi uzamış oluyor.Bilirkişi olarak yazdım bunu.Diğer bloga yaprak dökümü arayanlar düşüyor.Hepsi mahzende aç susuz bekliiiler hahhaha
@ Broşşşşşş,dayanamam!Foto foto foto isteriz çınar!Örgü çiçek çok tanıdık geldi,neden acaba ;)
@Film kitap eklemek bende de çoğu zaman güme gidiyor.Oysa dicitürkümüz olmadığı için feci dvd tutkunuyuz kocamla.Her akşam"bakkk bugün ne aldım"diye sevinçle gelir ve çocuklar uyuyunca en güzel andır o film-ri izlemek
@foto foto foto tekrar,olmuyor efenim fotosuz aaaaa

cinar dedi ki...

Biyocan falla resim konusunda haklısın. hatta kalkıp hemen cekeyim de dersimi yapayım. zira sıfır almaktan çok korkarım :)

Örgü çiçekler bana ablamdan tanıdık geloor aslında, valla düşündüğün gibi deel. Ablişkom da kayınvalidesine ördürüp takmıştı kazaklarına. 1 yıldan fazla oluyor ama bizim hatun dantel örgüsü ya da nevresim dikimiyle çok meşgul oldugu için bir türlü örememişti. Nevresim demişken bir gün anneciğimin diktiği nevresimleri de fotoğraflayayım bak :)

cinar dedi ki...

Of be pillerin şarjı bitmiş!! :(

Akşama hazır olacak ama söz veriyorum örtmenim! :)

Adsız dedi ki...

ooo iyice uykucu oldun.
eee körle yatan şaşı kalkar :)

cinar dedi ki...

Badem? Hangi rüsgar attı sisi buralara bakiim? :)