2 Kasım 2007 Cuma

Yeni bir macera

Geçen haftalardan beri hazırlık içindeyiz. Azmettik iş yerindeki kızlarla birlikte İKEA'ya gideceğiz. Alışveriş delisi insanlar değiliz (tamam aramızda öyleleri var hatta ben bile zaman zaman çıldırabiliyorum :)) ) ama hepimiz de ev eşyalarına karşı dayanılmaz isteklerle donatılmış vaziyetteyiz. Bakmak bile eğlenceli bizim için.. :)

Ben özellikle mutfak eşyasına bayılırım. Böyle çanak çömlek olsun bakayım, paşabahçeleri gezeyim falan.. Almama da gerek yok bu arada. Yeni neler çıkmış bakayım mutlu olayım. Tek derdim bu :) Almak istesem de çok şey alamıyorum zaten, malum mutfağımız mut'tan ileri gidemiyor, çok küçük.

Sonra o kutuların güzelliği.. Evde her şey düzenli bir şekilde dursun isterim. Ortalıkta incik cincik çok şey olmasını sevmem ben. O yüzden kutu, sepet ne varsa bayılırım o tip şeylere. Şunların güzelliğine baksanıza :)
















İkea'dan bahset bahset arkadaşları da merakta bıraktım sonunda. Katalogdan gördükleri kadarıyla çok beğendiler ve sonunda günübirlik tur düzenlemeye karar verdik.

Bu hep birlikte uzağa yapacağımız ilk yolculuk. Düşünün 4 bayan, kocca bir alışveriş mekanı, üstelik ev eşyasıyla tıka basa dolu! Bakalım bu süreç kaç saat sürecek? Dahası bakalım gezi sonrası eve nasıl döneceğiz :))

6 yorum:

gülçin dedi ki...

aa neden olmasın çınarcım? kadıköy salı pazarına bursadan otobüs kaldırıyorlar, yunanlılar bodrum pazarı için çıldırıp motorlarla geliyorlar. siz ikea'ya gelmişiniz çok mu :)) restoranına da uğrayıp mutlaka isveç köftelerinden de yiyin olur mu? beğenirseniz alt katta çıkışa yakın markette satılıyorlar.

sevgiler.

gülçin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Esra dedi ki...

:-) Bazen Isvicre'de biz bile sirf yeni neler var diye bakmaya IKEA'ya gidiyoruz. :-)))

* Bu arada, resim icin: istedigin her "dogal" resim olur canim... sorun degil...
optum
Esra

Adsız dedi ki...

Valal bizim 2.adres malum bilirsin bu kutulara ancak Öminin ayakkabıları sığıyor ben daha büyüklerine çantalarımı koydum birde bizim ayakkabılara göre çıksa hepsi tek tip sade duracak ama 2 senedir gelsin diye bekliyoruz şeker

Öykücü dedi ki...

Hayranım sana ya.Bir sürü insanı bir araya getirip programlar yapıyorsun,uyguluyorsun vs.

cinar dedi ki...

önayak olmayınca pek atraksiyon olmuyor burda şekercim be napalım :) iş başa düşüyor. Bazen de sıkkınlık ve baygınlık geliyor ve bir daha hiç organizasyon yapmayacağım diye karar alıyorum ama zaman geçip de yaşadığım olumsuzlukları unutunca tam gaz devam ediyorum işte :)
muck