15 Aralık 2007 Cumartesi

Ablam

Çok ilginç bir haftaydı bu hafta. Bütün hafta hem bitmek bilmedi hem de cuma çok çabuk geldi sanki. Değişik düşüncelerde, değişik duygularda olduğum için belki de..

Geceleri uyuyamamam, başhekimle yaptığımız telefon görüşmeleri, öykcüye hazırladığım paket, ablamlarım gelecek olması ve işte cuma.

Bugün İstanbul'dan ablam ve eşi geliyorlar hihoyt :) Canım ablamla keşke aynı şehirde yaşayabilseydik. Burdaki arkadaşlarım, hayatım falan güzel ama hiçbiri ablamın yerini tutamıyor. Üniversitede aynı evde kalırken güzelce geçinip giderdik ve çok mutluyduk diyemeyeceğim :) Tamam iyiydi de sürekli kavga ederdik :) Arkadaş kavgaları gibi olmazdı tabi. Sonuçta ikimizin de başka kardeşi ve yok en büyük dayanak yine birbirimizdik. Sonunda barışır eskisi gibi mutlu mesut yaşardık :)

Ablam çok dağınıktı. Hala da öyledir. Bense çok titizdim. Temizlikten ziyade düzen hastasıydım. Mutfak tezgahının üzeri mutlaka temiz ve boş olmalıydı mesela. Bir çatal bile bırakılsa çıldırırdım. Ablamsa evde tek temiz çatal kalmayana dek bütün çatalları yıkamayabilirdi :) İşte kavgalarımız da hep bu yüzden çıkardı. Canım ablam, öyle çok özlüyorum ki onu..

Ereğli'ye her geldiklerinde içim kıpır kıpır oluyor. Bugün de yine öyleyim. Heyecanla gelmelerini bekliyorum. Mutluluktan ta pazartesinden hazırladım kekleri börekleri :) Ama kahvaltıya yetişemeyecekler her zamanki gibi.. Zaten geldiklerinde de isterlerse pikniğe götüreceğiz onları. Soğukta ne pikniği demeyin! Paltoları giyip de deniz kenarına gider, mangalı yaparız. Soğukta balık ya da sucuk-ekmek yemenin tadı ayrıdır :)

Bu arada aksi gibi nöbetçiyim! Önce işe gitmem gerekiyor. Şu nöbet işini de hala tatlıya bağlayamadık zaten. Allah'ım bizi kurtar şu başhekimden ya!

Amin diyin arkadaşlar! :)

4 yorum:

gülçin dedi ki...

amin !
keyifli zamanlar geçirmenizi dilerim.

sevgiler

kedi dedi ki...

Aaaa sende Öykücünün evini düzdün yahu!
Hep paket hep paket!
Düğünlerini de mi sen yaptın a Çınarım buncağızların!
Hep Öykücüye hep Öykücüye olmaz ki ama!
Bizde ki can dimi ama şekerim şimdi!
Bak yazıver benim adresi hemen,bi kavanoz nutella bile olsa razıyım.

Hem Öykücü hanım gönderdiklerinin kıymetini bilse allah rızası için bi iki fotoğraf koyardı bloguna.Kuru kuru teşekkürü ben de ederim.
hahhayytttt Öykücüye paketmiş!
Sevsinler!
O paketler bana gelecek ki çarşaf çarşaf foto koyarım,3 gün post yazarım uğruna beee!

Evet kıskancım ve evet mikrobum taam mı!Alla allaaaa

cinar dedi ki...

@ Gülçin,

Teşekkür ederim :) Geçirdik geçirdik.. Kimsenin sevdiklerinden uzak olmamasını dilerim..

Q Biyo-yo,

Sorma ya! Zaten sonpaketimden sonra bana da çok kuru bir teşekkür etti. Böyle yarım ağız sanki! Puhahahah, Öykücüüüüüüü okuyor musun bunları? :)

Birbirimizin düğünlerinde bulunamadık bu arada. 5 kelimeyle özetlemek gerekirse (niye 5 kelimeyse)
son
telefon
rüya
huysuz ve tatlı kadın (bunu da 1 kelime olarak sayalım noluuuuuur)
hasret.

Öperim hepinizi :)

cakiltasi dedi ki...

Çınarcığım,

Ablanın gelişine çok sevindim. Benim de abim var. Hani arada kedi köpek gibi olsak da onsuz ne yapardım bilmiyorum. Beni depresif zamanlarımda hep dinleyen nasihat veren hala da yardımlarını esirgemeyen bir abişim var. Hep yanımızda olurlar inşallah. Öptüm kocaman. İyi bayramlar.