29 Kasım 2007 Perşembe

Cudiii Abottooooo :)

Evet ne zamandır yazamadım..

Yazamadım ama takip ettim sevdiğim yazarları. İşlerim yine çok yoğundu, okurken bile sizi bıktırmışımdır eminim :) Ama ben daha fazla bıktım siz de buna emin olun.. Ocak için önümü parlak görüyorum yine de :)

Yazamadığım bu zamanda neler yaptım peki? Bir sürü film seyrettim, şimdi isimleri bile aklımda değil çoğunun :) Daddy Long Legs'i yeniden seyretmeye başladım. En sevdiğim çizgi karakterlerden olan Juddy Abbott, kendi okuyuşuyla cudi abotto :), çocukluğumdan kalan güzel anılarım arasındadır. O kadar çok çizgi film seyrederdim ki çocukken.. Haftasonları saati 7 ye kurarak uyanıp çizgi film seyrettiğim günler dün gibi aklımda :) Neler seyretmedim ki? Red Kit, Tommiks, Şeker Pembe, Şeker Kız Candy, Yedi Renkli Çiçek (bunun asıl ismi Çiçek Kız Lulu'ymuş, Realfiesta'dan baktım), Uzun Bacaklı Baba (Daddy Long Legs), Voltran ve daha birçokları.. Bütün çizgi filmler için RealFiesta'yı tavsiye ederim. Resimli ve açıklamalı üstelik :)

İşte Daddy Long Legs'i yeniden seyretmeye başladım. Daha önce uzun bacakla başlamıştık bu sefere ama onun yoğunluğu nedeniyle ara vermiştik. O arada kendi oturup hepsini bitirmiş meğer! Hain :) Ben de tek başıma seyretmeye karar verdim bunun üzerine. 6. bölümdeyim şimdi. 52 bölüm var yanlış hatırlamıyorsam. O kadar keyifli gidiyor ki.. Eski günlerdeki gibi tıpkı. Hala çok seviyorum. Hala gülümsüyorum seyrederken ve hala heyecan duyuyorum :)

Candy'leri de arşivledik bunun için. Onun da sırası gelir yakında..

Öyleyse ne diyoruz? Sıradaki! :)

6 yorum:

Tabiat Ana dedi ki...

Sevgili Çınar,
bayılırım çizgi filme.Gerçi eski çizgi filmlerin tadı da yok yenilerde, en iyisi senin yaptığın.
Bu arada bende en çok Red kit e,Clementin'e ve Heidi(umarım doğru yazdım) bayılırım.Tabi şimdilerde de en çok ayı winnie yi seviyorum.(hatta kangaa olmak istiyorum:) )Çünkü Doğa sürekli Roo oluyor
sevgiler

Adsız dedi ki...

OHH sefan olsun izle valal insan ne izlese keyif alıyor kötü film olsa bile bende Bee Movieye gidicem canım çok güzelmiş izle sende

Esra dedi ki...

Cocuklugumu hatirlattin bana. Ne guzeldi o zamanki cizgi filmler. Masum ve romantik. Tum o vurdulu kirdili cizgi filmler cikmadan onceydi.

Hamileyken bebege stres yapmasin diye sadece cizgi film ve komedi filmleri seyretmistik esimle. Tum yeni cizgi filmleri biliyorum, o nedenle. AHAHAHAHA... simdi de kizimla seyrediyorummm... IMDAAATTTT
:-))))

cinar dedi ki...

@ Sevgili Tabiat Ana,
cevaplamaktan geciktim kusura bakma, takip edebildiysen internetle ilgili ufak (!) bir sorunumuz vardı.. Neyse çözdük. Winnie yi ben de çok seviyorum. Sevimli aptal ayıcık :) Eeor da favorilerimden ama. Misafir odamızda misafir ediyoruz kendisini :)

cinar dedi ki...

@ Edicim ben henüz seyredemedim Bee Movie yi ama görüntüleri çok şeker geldi. Merakla bekliyorum :)

cinar dedi ki...

@ Çocukluk ne güzel şeydi değil mi? :)
Şimdiki çizgi filmleri ben de sevmiyorum. Cnbc-e de avatar var. ona bakıyorum zaman zaman. Hoşuma gidiyor bükücüler :)
Hamileyken çizgi film seyretmek de hoş bir fikir :)