29 Temmuz 2007 Pazar

Ferah

Evet sonunda döndüm! Hatta döneli bir haftadan fazla oluyor ama yazacak enerjiyi kendimde bulamadım bir türlü. Yazacak birsürü şey var aslında. Tatilimin nasıl geçtiği, otel izlenimlerim, okuduğum kitaplar, geldikten sonra seyrettiğimiz filmler, iş yerimizdeki değişiklikler, evet hayli ilginç, birsürü şey işte..

Tatilimiz genel olarak güzeldi. "Tatil" olan hiçbir şey kötü olamaz gibi zaten. Sınırları zorlarsanız o ayrı.. Biz bu seneki tatillerimizden ilkini ailecek geçirmeye karar vermiştik. Öyle de yaptık. Ben, badem, annem, bademin annesi, ablası, ananesi, teyzesi ve kuzeni olmak üzere toplam 8 kişi gittik. Kemerdeki Fantasia De Luxe'e.

Otel görünüm olarak oldukça hoştu. Her bir yana serptikleri heykeller vs ile güzel bir görünümü vardı amma ve lakin 2 de girmemiz gereken odamıza 4 te giriş yapabildik. Bu yüzden ilk izlenim kötüydü ve belki de bu yüzden ben kendi adıma hiçbir şeyden memnun kalamayarak ayrıldım otelden. Anketlerini de "bir daha buraya gelmem" ve "arkadaşlarıma tavsiye etmem" seçenekleri özenle seçilmiş olarak doldurdum. Bir kere sürekli ıslanacağı dolayısıyla kurumadığı taktirde kötü bir kokuya neden olabilecek o halıları her yere serdiren adamın aklına şaşarım!

Neyse sonuçta bol denizli az havuzlu az biraz da kaydıraklı bir tatil sonrası yeniden karşınızdayım! :)

Daha önce Amat'a başladığımdan bahsetmiştim. Üzerinden epeyce zaman da geçmiş olabilir. Diğer kitaplarını zevkle okumuş olsam da Oktay'ın bu kitabını çok heyecanlı bulmadım dahası sıkıldım. O yüzden de epey zamanımı aldı bitirmek. Tatilde nasılsa mecbur olacağım diye az sayfası kalmasına rağmen götürdüm ama yine de iki günde ancak bitirebildim.

Asıl heyecan bundan sonra başladı benim için. Harry Potter'ın 5. serisini almıştım yanıma. Son sayfayı bir açtım 1114 sayfa! Sanırım bu şimdiye kadar, sayfa sayısı olarak, okuduğum en kalın kitap. Yazıları çok küçük olmadığı için biraz hileli gibi oluyor bu sayfa sayısı ama çoğu kitapla aynı olduğunu da hemen belirteyim. Kitabı elime bir aldım ki sormayın. 3 günde bitirdim. Aslında yemek, deniz ve uyku için verdiğim büyük aralıklar olmasaydı çok daha kısa zamanda biterdi çünkü müthiş heyecanlıydı Zümrüdüanka
Yoldaşlığı
. Sonlara geldiğimde artık gözlerimden yaşlar akmaya başlamıştı kitaba
bakmaktan. Ama inat ettim ve bitirdim. Şimdi sabırsızlıkla filmi bekliyorum.

Bu, filmi seyretmeden önce okumayı başardığım ilk Harry Potter serisi. Diğerlerini de bu şekilde yapacağım ama son kitabı elime almama daha aylar var. İngilizcesinden aynı tadı alabileceğimi pek sanmıyorum çünkü..

Evim güzel evim moduna girip de evimize gelebildikten sonraki ilk günler biraz zordu. Arada bir de seçimlerin olduğu düşünülürse çıkan sonuçtan aslında koşarak gelmemize çok da gerek olmadığı anlaşıldı :( Bu ayrı konu..

Hafta sonuna gelmeden House'un birkaç bölümünü daha seyredip sezonu bitirdik Bademle. Çok da sinir olduk sonunda..

Ve Totoroyu seyrettik. Çok eğlenceliydi ama çok kısa sürdü sanki. Ama hani Totoro gelecekti peki ya Satsuki, Mei derken bitiverdi!

İş yerimizdeki değişikliklere daha doğrusu gelişmelere gelince büyük bir bahar temizliğine girişmişiz. Ben yokken olmuş çoğu. İyki de olmuş. Artık daha ferah bir ortamda,
bembeyaz bir odada, daha güzel masalarda daha rahat bir şekilde çalışacağız. Bir de hastanemizdeki şu mercimek kafalılardan kurtulsak çok süper olacaktı..


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bağlantı verdiğiniz için çok teşekkür ederim bende Dostlarım sayfama ekliyorum ancak SÜNER değil SUNER bu kısmı yorumu onaylarken silersiniz teşekkürler sevgiler