27 Ekim 2008 Pazartesi

Nasıl yani??

Ekranlarımızı karattıklarına inanamıyorum!

Geçtiğimiz hafta tatildeydim. Dünyayla tüm bağlantılarımı kesmiştim. Geldiğimde büyük bir şok yaşadım. Blogspot gerçekten de çok eğlenceli bir renkti benim için. Her sabah bilgisayarın karşısına geçmek için iyi bir nedenim vardı. İş dolayısıyla zorunluluk olarak bilgisayar başına geçsem de, zevk alacağım bir şeyleri de aynı zamanda yapabilme düşüncesi içimi rahatlatıyordu. Nedenini anlamadım o yüzden. Bu sınırlamanın neden herkese birden geldiğini anlayamadım. Gelişmişliğimiz bu kadarla mı sınırlı yani? Kabloyu tümden kes bütün sorunlar bitsin. Bu nasıl bir anlayıştır? Kampanya da başlatmış arkadaşlar. Ellerine sağlık. Ben imzamı verdim, iyi sonuçlanmasını dört gözle bekliyorum... (http://www.bloghareketgunu.com/imza/bloguma-dokunma/index.php)

Yine ben yokken ödüller de dağıtılmış. Blogspotumun karardığını düşündüğümde aklıma gelen ilk isimlerden olan Uzunbacak, Çakıl, Koza, Tabiat Ana, Vladimir, Yaşamın Kıyısında, Gülçin, Abi benim de ödül vermek isteyeceklerimden olurdu. Bu yazıyı yayınlayabilir miyim onu dahi bilmiyorum şu an ama içimde kalmadan yazayım dedim.

7 yorum:

ABİ dedi ki...

tabi ki yayımlıyacaksın..
sevgiyle..

Vladimir dedi ki...

Bu konuda acaip, hırslı, öfkeli ve üzgünüm. hangi çağda yaşıyoruz. İnsanların iletişim özgürlüğüne, haber alma özgürlüğüne mani olan bir zihniyetin bu çağda hayatını sürdürebviliyor olması bir vatandaş olarak beni bu ülkedeki geleceğim ile ilgili büyük endişeye sürükledi.

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Hoş geldin,
Biz kocaman bir aileyiz, asla vazgeçemeyiz. Bizi usulsüz yollara saptırdılar. Umarım doğru yolla, en kısa zamanda ben kıyıma sen de ağacına kavuşacaksın.
Sevgiler...

7.oda dedi ki...

kodeste görüşürüz arkadaşım, yasak masak bak giriyoruz yazıyoruz okuyoruz sonumuz hayır ola
:))

cakiltasi dedi ki...

çınarım yorum bırakılabiliyor mu bilmiyorum ama deneyeceğim. söyleyecek pek söz bulamıyorum bu yasaklamayla ilgili. yasaklanıyor ama biz gene girip yazıyoruz okuyoruz. niye o zaman ne anlamı var di mi. hem internet kavramını oturup hukuk koyuculara anlatmak gerek belki de. internet ne demek onu tekrar gözden geçirmeliler. ne biliyim diyecek sözüm yok bu duruma. ruhgibi olmuşum zati.

Ela'dan Mektuplar dedi ki...

Yazını yayınlayabildiğine sevindim. Sende okunduğunu gör de biraz olsun su serpilsin içine diye, görebiliyoruz seni anla diye yazıyorum şimdi...
İmzalarımızı da yolladık bekliyoruz bakalım...

Öykücü dedi ki...

Kötü günler geçti çok şükür.Siteye girip mahkeme kararı yazısını görmek çok acayipti.

Gerçi herkes bir şekilde girip yazıları okudu,yazdı gerçi.Ne kadar yasaklanabilir ki zaten.Ben ki netten hemen hiç anlamam ben bile senin bu yazını okumuştum.

Uzun zaman geçti ama yorum bırakmak istediğim bir yazı olduğundan dönüp yorumumu yazdım.