20 Şubat 2008 Çarşamba

Paketim geldiiiii :)



Öykücü'mden bilmem kaçıncı paketimi almış bulunuyorum bugün :)

İş yerinde sıkıntı içinde işlerle cebelleşirken, hatta depolarda fellik fellik malzeme aranırken, malzemeyi bulup da rafından malzeme çıkarma işinin bile sana kalmasının verdiği fenalık içinde masa başına geldiğinde, taaa ordan kocaman bir paketin masanın yanı başında durduğunu görmek, paketin Öykücü'den gelmiş olduğunu bilmek, içindekileri görmeden bile tarifi zor mutluluklar yaşatıyor bana.

Bayılıp ayılıp bittiğim bir pijama, ne zamandır uzunbacaklarla seyretme hayalleri kurduğumuz bir
film (Akasya), bir film daha (May), en sevdiğim renkli uzun hırka, boncuklu kürdanlar (süslü
pakize :) ), kırmızı kalp şeklinde romatik bir termofor (sıcak su torbası), paketlerin vazgeçilmezi buzdolabı süsü ve mumlar veeeeee Öykücü'nün de benim de bayıldığımız hediye paketleme süsü :)) Bunun bir
kısmını en yakın zamanda göndereceğim pakette geri yollayacağım Öyküm :)))

Umarım kimse dostsuz kalmaz. Paket falan bahane. İnsanın sevildiğini, düşünüldüğünü ve özlendiğini bilmesi kadar güzel bir şey var mı?

İnan bana, taa ordaki varlığın bana da güç veriyor sevgili dostum. Bu da sana özel mektubum gibi oldu değil mi Öyküm :)

Hamiş 1 : Bu güzel paketin üzerine Tanju Okan'dan çok sevdiğim Koy Koy Koy şarkısını dinletmek istedim size. Gerçekten bayılıyorum o şarkıya. Tanju Okan'dan bulamadım ama Sefarad da oldukça eğlenceli seslendirmiş. Tanju Okan'ınki kadar olmasa da bunu da beğendim.

Hamiş 2 : Derken Öykücüm bir yorum bırakmış. Nasıl da unutmuşum minik kaktüsümü. Dün paket gelince, içinde çiçek de olduğunu bildiğim için, ilk olarak saksıyı bantlarından söküp masama yerleştirmiştim. Biraz iş yerimde masamda kalsın ve iş dünyama renk katsın diye düşünüp eve götürmedim giderken. Tabi diğer paket içeriğini masaya yayıp da fotoğraftan tek tek yazdığım için iş yerindeki kaktüscüğümü unutmuşum. Bu arada yaprakları buruşmuş dünden bugüne. Normal mi Öykücüm?

7 yorum:

The Distracting Shot dedi ki...

MAY!!!!
that movie is amazing.
Angela Bettis is amazing.

Öykücü dedi ki...

Kuzucum:))) Beğenmene çok sevindim.Beğenini böyle kibar,böyle cici dile getirdiğin için de teşekkür ederim.

De pakette bir eksik var gibi geldi? Öldü mü yoksa gerçeği söyle:))))

Öptümmmm....

cinar dedi ki...

@ Hi D.S.,

I haven't seen it yet but I'm sure it's amazing :)

@ Aaa unutmusum degil mi? Çünkü neden, ben onu iş yerimde masamda bıraktım :)) Herkes görsün, masama renk katsın diye. Canım benim! :)

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

güle güle kullan hepsini :)

cinar dedi ki...

Teşekkür ederim Esra, böyle dostlar herkesin başına :)

cakiltasi dedi ki...

çınarım,
böyle mutluklar ve dostluklar daim olsun hep. sana tanju okan'dan koy koy ben de var diyecektim ama aradım taradım bulamadım demek ki yanlış hatırlıyorum. yaşlılık anacım :)
öptüm kocaman

cinar dedi ki...

Çakılım bu yorumunu görmemişim ben. Halbu ki elektronik posta olarak uyarı geliyor. Yeni yazı yazayım diye girdiğimde gördüm valalhi. Gecikme için özür..
Teşekkür ederim güzel yorumun için. O şarkı bende de var canıııııım. Ama esnipste yok. Orda olmayan bir şarkıyı nasıl yükleyeceğimi de bilmiyorum :)) Neyse bununla idare ediverin azıcık :)
Öptüm şeker.