4 Mayıs 2009 Pazartesi

Projektörümüzün Cenazesi

Gitmeden önce projektörümüzü öldürdüğümüzden bahsetmiştim. Almayı istediğimiz model de Türkiye’de 6000 TL olunca onu biraz erteleyelim, Amerikaya gittiğimizde yarı fiyatına alırız dedik (Amerikaya’da gideceğiz yaaa, Melih’le anlaştık, her sene bir yerde buluşacağız artık, çok mu hayal acaba bu?).

Onun yerine gittik yeni bir TV aldık kendimize. Sonra almamaya inat ettiğimiz Digitürk’ü de aldık. Sonra gittik üzerine bir de ses sistemimizi değiştirdik. Bakalım bunun sonu nereye gidecek? :)

Projektör yasımız nedeniyle filmlere bir müddet ara vermiş idik (Şu anda kulaklıklarım sayesinde iş yerinde mırıl mırıl Katie Melua dinliyorum, acaip güzel ya, ne kadar da yumuşacık bir sesi var, tavsiye ederim) (bir parantez daha lazım buraya, iş yerinde yazıyorum evet, ama nereye, word dosyasına yazıp onu kendime e-posta atıyorum, eve gidince de kopyala-yapıştır ile bloguma yazıp yayınlıyorum). İşte bu aradan sonra yeni televizyonumuzun gelişiyle filmlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz sevgili dostlar.

Ses sistemimiz yarın gelecek büyük ihtimalle. Onu deneme şansımız olmadı henüz ama televizyonumuzdan memnunuz. Düşünen varsa tavsiye ederiz (Samsung LE40A656A1F).

Bu arada neler seyrettim;

Bolt
Chuck’tan birkaç bölüm (buna da Melih alıştırdı)
Fringe 1. Sezon 6 bölüm birden
House M.D. (yeni sezonda epey ilerledik)
Let The Right One In
Lost (en son bölüm dahil son sezonun bölümleri)
Marley & Me
Meet The Robinsons (uçakta seyrettim) :)
Mentalist 1. Sezon 18 bölüm birden (Melih alıştırdı sağolsun, buna ilk sezondan başlamak lazım, Mentalist’i getirince ta Avustralya’da kulaklarını çınlattım bu arada Aysun’cum, çınladı mı? :))
Quantum of Solace
Slumdog Millionaire
The Curious Case Of Benjamin Button
Twillight

Bak aklıma yine bir şeyler geldi :) Tiyatromuz o kadar çok beğenilmiş ki tekrar oynamamız istendi. Biz de 6 nisanda yeniden sahneye çıktık :) İlkindeki kadar heyecanlı değildim ben. Bir de geçen gün bahsettiğim sağlık sorunumdan ötürü biraz moralim bozuktu. İlk seferki randımanı alamadım yani kendi adıma. Ama bu da beğenildi tabi. 12 Mayıs’ta bir de il merkezine gidip orada oynayacakmışız. Bakalım o nasıl olacak :)

Maeve BINCHY’nin son kitabı, Bu Yıl Farklı Olacak’ı hiç beğenmedim bu arada. Çok sıkıcı geldi nedense. Severim oysa kendisini. Bu kitapta istediğimi bulamadım.

Haaa, asıl haber (tabi bekleyenine) Full Metal Alchemist’in yeni bölümleri çıkmış!! :)))) Acaip sevinçliyiz bu konuda. İlk bölümü seyrettik bile. Ama ilk sezonun devamı niteliğinde değil bu. İlk sezonda (aslında sezon denmezdi daha önce, manga olsa gerek, sona ulaşılmıştı). Şimdiki bölümler ilk zamanlarda gösterilmeyen anlar gibi. Hani Lost’ta dönüp dönüp eskileri gösteriyor ya, bu da onun gibi işte. Yine de çok güzel. Bayılıyorum ben bu çocuklara :) İlk bölümleri seyretmek istiyorum tekrardan. Belki bir gün…

Eh bugünlük bu kadar olsun madem.

8 yorum:

Benim Hayatim dedi ki...

Fringe ve Mentalist e başlamış olmanıza sevindim. Ben de bu kulaklarım niye çınlıyor diyorum :p

Bu arada Damages i tavsiye edebilirim. İki sezon nasıl bitti anlamadım. Yeni arayışlar içerisindeyim :)

Yeni aldıklarınızı güle güle kullanın. Fikir çok güzel umarım uygularsınız?

Benim Hayatim dedi ki...

Birde mail aracılığıyla post yayınlayanlar var. İstersen seçenekleri bir karıştır.

ABİ dedi ki...

güle güle kullanın efems...

Güneşli Günler dedi ki...

Yeni cicilerinizi güle güle kullanın. Bu arada bütün haberler sende, bu ne hız Çınar, maşallah.

denizanasi dedi ki...

fringe benim de favorilerimden şu sıralar:) ama bolt enteresan geldi :)))) iyi günlerde kullanınız:)

7.oda dedi ki...

yeni elektriklilerinizin hepsini güle güle kullanın :)
seninkilerden benim izlediklerim de:
let the right one in
lost
slumdog millionaire
:)

Vladimir dedi ki...

Chuck ın sadece üç boyutlu bölümünü izledim. ama pek bir şey anlamadım. Ben de de dizi merakı var bu ara. Mad MEn ilginç geldi 50 ler sonu 60 lar başı amerikada reklam sektöründe bir avuç adamı anlatıyor. iki sezonu bir haftada izledim. merakla 3 ü bekliyorum çeksinler diye ...

cinar dedi ki...

@ Aysuncum yeni diziler de hep sende maşallah :)) Damages i da listemize alalim madem. Öptüm seni :)

@ Teşekkür ederim Abicim :)

@ Ahimsacım çok sağol, daha iyisi sizin olsun :) Bu aralar durduk :))

@ Deniz Anası, Bolt o kadar da enteresan gelmedi bana. Çok sıradan geldi. Aslında konu itibariyle iyi gibi, ama öyle öutlaka seyredilesi bir anime değil bence.

@ 7. Odacım, Slumdog'u yeni yazdın, okudum, senin ağzından dinlemek de ayrı bir keyif veriyor bana.

@ Vladimircim, Mad Men'in ilk bölümünü de seyrettik aslında Melih'le. Ama biz de ondan pek bir şey anlamadık sanırım. 3. sezonu merakla beklediğine göre kaçırdığımız şeyler var demek ki. Listemize alalım o halde :) Teşekkürler.