21 Ekim 2007 Pazar

Harry Potter

Haryy Potter bitti..

7. ve son kitap bitti.. Ölüm Yadigarları.

Bitti ama bende kitap okuma istediğini de aldı gitti.

Tüm seriyi bitirdim çünkü. Büyük bir heyecan içinde bitirdim. Sonunu düşünmeden okudum bitirdim. Kitabın kapağını ilk açtığım andan itibaren bir an önce okumak için adeta çıldırdım ve yavaş yavaş sindire sindire fikriyle savaş içinde olarak bitirdim.

Şimdi uzunca bir zaman için kitap okumak istemiyorum. İçimde hala büyük bir heyecan var. Bu heyecanı şimdilik başka bir kitapta bulabileceğimi sanmıyorum..

Bir de çocuk kitabı diye bütün bir seriyi küçümseyenler var. Anlayamadığım insanlar..

Dünyayı kurtarmıyoruz içindeki bilgilerle. Sihir, büyü.. Gerçekçi olmayabilir. Ama bir kere gerçekliğin içine girdiniz mi gerisi yalan oluyor. Önemli olan gerçek olmayana inanmak ya da inanmamak değil. Ufkunu genişletmek, mucizeye inanmak.. O kadar da zor değil..

3 yorum:

cakiltasi dedi ki...

çınarcım,
ben senin bir önceki gönderine bir yorum yazmıştım acaba gönderememiş miyim? harry potter'la ilgiliydi. bu gönderini de okumadım sadece başlığını biliyorum hehe. olur da sonundan bahsediyorsundur diye:) ben de 6. kitaptayım:)
öptüm kocaman

cakiltasi dedi ki...

çınarcım,
iki ayağım birbirine dolandı senin yorumu nasıl saklıyacağım napacağım ben bilmiyorum. sileyim dedim onu da bulamadım:((

cakiltasi dedi ki...

tamam hallettim :))