27 Aralık 2010 Pazartesi

Yeniden..

Hayır burayı bir anne-bebek blogu haline getirmeyeceğim. Ama yazmayalı o kadar uzun zaman oldu ve bu zamanda hayatım o kadar Çınar'dan oluştu ki geçen zaman içinde olanları anlatmak için Çınar'dan bahseden bir yazı yazacağım :)

oğlum neredeyse 6 aylık oldu. İlk 2 ay kabus gibiydi. Ben kendimde değildim resmen. Zaten depresyona girdim. Malum lohusa depresyonu. Girmem heralde diye düşünüyordum doğumdan önce ama Çınar'la girmemek mümkün değildi. Ameliyatım iyi geçmesine rağmen sonrasında çok zorlandım. Epiduralli sezeryan ile doğum yaptım. Sonrasında çok ağrım oldu. Gerçi o da 2-3 gün falan sürdü. Çınar da oldukça zor bir bebekti. 7/24 emmek istiyordu. Emmediği ve uyumadığı zamanlarda bağıra çağıra ağlıyordu sadece. Ömrüm öyle geçecek diye acaip bir karamsarlığa düşmüştüm. 2. aydan sonra biraz biraz oyalanmaya ve aralıksız 10 dakika falan ağlamadan durmaya başlayınca ben de biraz olsun rahatladım.

Şimdi o zamanları unuttum bile. Artık oğlum bizi tanıyor, bize gülüyor hatta kahkahalar atıyor. Eskisini düşündükçe şimdi çok şükür çok rahatız. Yine de zor bir bebek ama o ilk 2 ayı atlattık ya ona şükrediyorum resmen :)

Anlatılacak çok şey var aslında. Belki oğluma ayrı bir blog hazırlarım fırsat bulursam, belki her şey bende kalır. Ama burayı anne-bebek blogu haline getirmeyeceğim. Hem bu arada benim seyrettiğim bir sürü dizi ve film oldu. Onları falan da anlatmam lazım bir ara. Ama şimdilik böyle kısa bir giriş yapayım dedim merak eden sevgili dostlar için. Hepinizi de çok özledim :)

Hamiş : Sevgili Yaşamın Kıyısında, çok haklısınız, fotoğrafsız olmazdı ama bu yazıyı yazıp daha fotoğrafı yükleyemeden Çınar ağlamalarına başlayınca mecburen bilgisayar başından kalkmıştım. Sizin de hatırlatmanızla şimdilik bir fotoğraf yükleyeceğim. Bu fotoğraf 1 Aralık 2010'da çekildi. Yani 5 ayına 2 gün kala diyelim :)

9 yorum:

Karōshi dedi ki...

Ben de merak edip geçenlerde gelmiştim sana:) Her şeyin seyrinde ve güzel olmasına sevindim çok:) Anne-bebek blogu olayına gelince ... ne istersen onu yap.. iki şekilde de sensin yazan:) iki şekilde de içinden geçenleri ve seni sen yapanları okuyacağız:) Hoşgeldin diyorum sana!!!!!! Sen yazdıkça okumaya devam.. Çınar'a da selam .. güzel gülücükleri eksik olmasın yaşamında:) Sevgilerrrrrrrrr.....

aysema dedi ki...

Güle güle büyütün. Merak ediyordum, haberlerinizi alınca sevindim.

Yeni yıl mutluluklar getirsin size.Yavruyu öpüyorum çok çok...

Çınar dedi ki...

Güle güle büyütün oğlunuzu

Sevgiler

beenmaya dedi ki...

tamam getirme ama arada bahset bize küçük adamdan merakta bırakma :))

tabi kendini de bu kadar çok özletme :))

7.oda dedi ki...

Çınara kocaman bir öpücük benden. Sana da tabi sevgili anne..

benim gibi yap derim sana bloglar hakkında..
7.oda, benim karanlık blogum :)) onu çocuk cıvıltısıyla bozmadım.
1.oda yı açtım Öykü için.. : 1.ODA

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Çınar'cım,
hoşgeldin canım, bunca zamandan sonra bir fotoğraf beklerdik hani!
Tamam çocuk blogu haline getirme ama bizi de seninle birlikte beklediğimiz Çınar'dan mahrum etme.
Zor olan aylar geçti artık bundan sonrası eğlence. Güle güle analı babalı büyüsün Çınar...

uzunbacak dedi ki...

Şekercim, ne iyi ettin de yazdın. Özledik gerçekten. Çınar'cımın blogunu da heyecanla bekliyorum. Çok güzel olur eminim.

Benim Hayatim dedi ki...

OYYYY onlar nasıl gözler öyle! Nasıl kirpikler :)) Ye bitir ayına girmiş :) Seni ve Çınar'ı çok merak ediyordum. İyi olmanıza sevindim. Bence hiç ayrı blog işine girişme zaten vaktin yok hiç haber alamayız Paşa'dan. Senin hayatın burası bücür de bunun tam ortasında merakla bekliyorum yazılarını.

Vladimir dedi ki...

Maşallah, Allah nazardan saklasın. Beklyorum yeni çekilecek resimleri de.