9 Şubat 2009 Pazartesi

Hönk!!!

üzüntü ve muz kabuğu sevgili seyirciler. Cuma günü nöbet bende. İş çıkışı tıpış tıpış gideceğim nöbet odasına. Badem yemek getirecek. Ondan sonra da gidecek. Zaten yatılı nöbete geçtiğim o kısacık anda, yokluğumda gidilecek yerler, yapılacaklar planlandı. Köfte :)

Bu Cuma için de rakı sefası konusunda anlaşıldı. Tam köfte işte :)

Dün çok heyecanlıydım. Bugünse heyecanımdan eser yok. Tam tersi bir bıkkınlık söz konusu. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Yine yazamadım epeydir. Geçenlerde Ben-Hur seyredelim dedik. İlk dvd bitti. Bilenler bilirler, kendisi tam 3 dvd'den oluşur. Epey uzun sürüyor yani. Üzerinden neredeyse 1 hafta geçti. Hala oturup da devamını seyredemedik. Bu gidişle ilkini de tekrarlamak zorunda kalacağız.

3 ay önce spora yazılmıştık. Hatta buradan "kendim için son zamanlarda yaptığım en iyi şey" diyerek haber vermiştim. Gayet de başarılı bir biçimde sürdürdük gidişlerimizi. Ama 3 ayda ne gibi bir değişiklik var diye sorarsanız, merdiven çıkarken hala yoruluyorum. Dahası kısa yol bile yürüsem hemen bu yürüyüşü durdurarak otobüse binmek falan istiyorum. Kilo vermek için gitmiyorum ama merak edenlere söyleyeyim 3 aydır kilomda da bir değişiklik yok :) Spora kilo vermek için gittiğimi düşünenleri de esefle kınıyorum. Özellikle belirli bir yaşın üzerinde olanlar (misal annem ve arkadaşları) ısrarla kilo vermeye ihtiyacım olmadığını, spora gidiş nedenimi bir türlü anlayamadıklarını söylüyor. Ben de ısrarla sağlık için, bel ve sırt ağrılarım desem de her karşılaşmada aynı sözler sarf edilmeye devam ediyor. Hadi annem neyse de, size ne oluyor be kardeşim? (bu söz annemin arkadaşları, komşular için söylenmiştir).

Araba maceralarım da zaman zaman devam ediyor. Geçtiğimiz haftasonu cumartesi sabah 8 de çıktık Dakyüz'le. 1 saat kadar boş yollarda dolandım geldim. Yol boşken araba kullanmakla ilgili bir problemim yok zaten. Ama işte karşıdan araba gelirse çok feci korkuyorum.

Tiyatro çalışmalarımız da devam ediyor. Hatta bir değişiklik olmazsa 2 Mart'ta sahnelenmek üzere anlaşılmış AKM ile. Biraz heyecan var açık söyleyeyim. Ama aylardır çalışıyoruz. Üstelik zaman kısıtlı olduğu için 1 aydır hem cumartesileri 3-6 arası hem de Çarşambaları iş çıkışı çalışmalara devam. Bu da benim için oldukça bunaltıcı. Cumartesi tüm gün gidiyor bir kere :( Neyse, umarım iyi bir oyun çıkartırız da tüm bunlara değer.

Sonracıma son tuttuğum icap nöbetinde şöyle bir olay yaşadım:

X : Eczacı hanım size bir şey söyleyebilir miyim?
Cinar : He söyle, nedir?
X : Ayağınızın altında fare var.
Cinar : Hönk!!

Hamiş : Bir dahakine nöbet esnasinda canli yayin yapacağım sevgili seyirciler. 3- 5 gün sonra yaziyi yayinlayinca bir garip oluyor :))

8 yorum:

Tabiat Ana dedi ki...

hönk olurmu kuzucum imdaaaaaat olacaktı o yanlış olmuş:)
o üstündeki bezginlik havadandır canımın içi.Geçer hem ben öyle Çınara alışık değilimki tahmin bile edemedim şimdi.Azcık ya tüh der düzelir benim çınarım.Kocaman öpüp sıkı sıkı sarılırım sana.
Özledim galiba ben :(

TuBiKKo dedi ki...

bu akm hangi akm acaba çinarcım? eğer istanbuldakiyse ben de görmek isterim oyununuzu :) hem de seni de görmüş olurum böylelikle :)

7.oda dedi ki...

havalardan bu kasvet.. geçer .. filmlerine kaldığın yerden devam edersin.. :)

cakiltasi dedi ki...

çınarım,
bu yorgunluk alameti sadece sporsuzluktan kaynaklı olmayabilir. ben çok tesadüfi bir şekilde fibromiyalji diye bir şey keşfettim. gerçi çok fazla belirtisi var ve diğer hastalıklarla karıştırılabilirmiş.
bir de kış insanı depresif ve yorgun hissettiriyor sanki.
bu tiyatro işinizi de ben kaçırmışım ya da unutmuşum çınarım. ne kadar güzel:) AKM derken İstanbul'daki mi yoksa?
fareye gelince, her çeşit börtü böceğin olduğu bir evde yaşadığım için çareyi ışık açık uyumakta buldum :)
öptüm.

sessiz balik dedi ki...

ben kaçırmışım tiyatro olayını , ne süper bişey bu çok sevindim senin adına çınar ,ben bi kere sahnede bulundum gerçek bir tiyatro sahnesinde hayatımda böyle bir an başka yok diyebilirim harikaydı.senin için de harika bir deneyim olmasını dilerim...veee o soru : hangi akm ?

cinar dedi ki...

@ Tabiatcim ben de kocaman öper sarılırım sana :) Teşekkür ederim.
Aslında ilk tepki hönk idi ama sonrasında yardım ediiiiiiin diye de cebelleştim açık söyleyeyim :) Neyse hemen kaldırdılar gözümün önünden de filmlerdeki zıplama durumları olmadı :))

@ Tubikko meşhur olacağız dediysek o kadar da değil yahu. İstanbul'da bile değilim ki ben, İstanbul nireeeeeeee, tiyatro nire :) Ereğli Akm'de olacak. Gel bekleriz anacım :)

@ 7. Oda'cım umuyorum devam edebilmeyi :) Teşekkür ederim.

@ Çakılım valla hemen arkamızda askeriye var. dolayısıyla yeşillik bir alana bakıyoruz, hafif ormanımsı. sağımızda desen bağ bahçe. börtü böcek pek olmuyor da bir farecik oldu işte :)
yok be ne istanbul'u? :)) bildiğin ereğli akm'si :)) Gel gel, seni de bekleriz :)

Benim Hayatim dedi ki...

Çınarcım, ödülün var :)

cinar dedi ki...

@ Özlem'cim heyecan çok var. O gün geldiğinde bayılıp sahneye çıkamamak gibi bir korkum bile var yani :)) Bakalım ne yapacağız. Maalesef büyük şeerde oynamayacağız. Şirin Ereğli köyümüzde sahneleyeceğiz oyunumuzu. videoya aldırabilirsem birkaç sahne yayınlayabilirim belki :)

@ Aysun'cum çok teşekkür ederim ya, çok mutlu ettin beni :))