25 Şubat 2009 Çarşamba

Cesaret İşi

Amaaaaaan! Şu işyerinde de bir gün geçmez ki olumsuz bir durum olmasın :(((

Bu sefer de geçici görevle başka hastanelere (İl merkezine) göndermeye çalışıyorlar içimizden birini. En son ben geldiğim için piyango da bana patlayacak büyük ihtimalle.

Zaten birkaç yıldır işyerimi seviyorum muhabbetinden itinayla uzak duruyorum :( Bu tip durumlar da (çok adilane bir çözüm getirilemeyeceğini düşünüyorum) iyice moralimi bozuyor. Çakılım da ne güzel haberler yazmış abisiyle ilgili. Benim de pılımı pırtımı toplayıp şöyle huzurluca mutluca yaşayabileceğim yerlere göç edesim var. Misal İzmir’e. Ama pek cesaretim yok bu konuda. Gideceğim yerde daha mutlu olacağımın garantisi yok çünkü. Hiç tanımadığın bir yerde, hiç tanımadığın insanlarla yepyeni bir hayata başlamak biraz ürkütüyor beni. Ama bu risk sonuçta. Bir gün alacağız da bu riski. Bu gidişatla çabuklaşacak gibi…

Ne diyeyim, hayırlısı olsun…

7 yorum:

sufi dedi ki...

İşyerimi seviyorum muhabbetinden kaçınıyor oluşun orada kalışını sağlar bence.Amaaa İzmir'e de gelinir bence.İzmir'den sevgilerimle dilek.

Tabiat Ana dedi ki...

canım benim üzülme herşey olacağına varıyor nasılsa.Gitsende kalsanda senin için en iyisi olacak olsun dilerim.Öperim çok...

Güneşli Günler dedi ki...

Çınarcım duygularıma tercüman olmuşsun. Hele daha bu hafta İzmir'e yerleşen arkadaşımı yolcu ederken, bende aynı şeyleri diledim. Bu başka hastanelerde çalıştırma saçmalığına malesef abim de maruz kaldı. Gezici memur diyorum bende ona. Kesinlikle çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun...

denizanasi dedi ki...

hadi hep beraber gidelim şöyle deniz kenarı bir köye :) benim de böyle bir yere gidesim var.

cinar dedi ki...

@ Vaaay, bir İzmirli daha desene :) Güzel memleket yahu. İnallah bakalım..

@ Öyle Tabiatçım ama bu iş yerinde de her türlü zıttırık iş beni buluyor nedense :(

@ Evet Ahimsacım, sende de okudum zaten iyice depreşti içimdekiler. Hayırlısı bakalım..

@ Sevgili Deniz, evet genelde böyle bir istek var insanlarda. Aslında biz de bir sahil kasabasında yaşıyoruz gibi bir şey. Asıl istediğimiz hem küçük yerin avantajını, hem büyük yerin avantajını yaşatabilecek bir yer.

Herkese sevgiler.

Benim Hayatim dedi ki...

Ah Çınar, bu sıralar düşünmek değil de tüm hücrelerim de hissediyorum. Herşeye başka bir ilde sıfırdan başlama isteğini. Ama gerçekten büyük cesaret işi. Benim gibi Yengeç burcu olan birinin harcı değil.

Ne zaman kesinleşecek? Böyle bilinmezlik stresi de yorar insanı. Umarım kalırsınız, yazdıklarından orada mutlu olduğunu hissediyordum.

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Ege her zaman iyidir.
Batıdır, yaşanır.
Sevgiler...