30 Aralık 2010 Perşembe

Mutlu yıllar!





Bir önceki yazımdan yanlış bir çıkarım olmasın. Anne-bebek bloglarına karşı değilim. Bilakis annelerin çocukları ve tecrübe sahibi anneleri dinlemek isteyen yeni anneler için harika yazılar yazdıklarını düşünüyorum. Hele çocukları için gerçekten çok güzel anılar bunlar. Ama benim bu blogu yazmamdaki amaç bu değildi. Onun için böyle bir şeye dönüşmesini istemiyorum. Amacım kitaplar ve filmler hakkındaki görüşlerimi paylaşmak ve tavsiyelerde bulunmaktı. Gerçi zaman zaman bunu da değiştirip kendimden de bahsettim. Fena da olmadı aslında, kendimden bahsettikçe, paylaştıkça sizlerle yakınlaştım. Tamamiyle anne-bebek blogu olmasa da ara sıra kendimden bahseder gibi Çınar'dan da bahsederim muhtemelen. Göreceğiz bakalım :)

Yeni yıla girerken umut doluyum diyebilirim. Hayatımda yeni bir güzellik var, kendimden önce her şey onun için güzel olsun istiyorum. Her şeyin en iyisini bulsun istiyorum, o mutlu ve sağlıklı olursa biz de mutlu olacağız nasılsa. Elbette sağlık en birinci dileğim. Hepimiz için sağlıklı yılların başlangıcı olsun, bu yıl isteyenlere bebek, isteyenlere koca, isteyenlere iş versin daha ne diyeyim :)

Bu arada ben 2 ay depresyondaydım ama Badem çok olgun karşıladı her şeyi. Benden çok daha iyi uyum sağladı Çınar'a. Çınar da ayrı bir aşkla bakıyor zaten babasına. O gelince deli oluyor, birlikte oynamaya bayılıyor. Anne meme, baba oyun şeklinde bir durumu var :)

Hamiş : Evet görünürde oğlum bana benzemiyor. Aslında annem benim küçüklüğüme çok benzetiyor ama bebeklik fotoğrafım olmadığı için bu durumu ispatlayamıyorum. Çınar doğduğunda babasının bebeklik fotoğraflarının tıpkısının aynısıydı. Büyüyüp kilo almaya başladıkça ve göz rengi iyice belirginleştikçe anneme çok benzemeye başladı. Şimdi annemi tanımayanlar bana (ben bu kadar güzel değilim elbette), tanımayanlar Badem'e çok benzetiyorlar.

Hamiş 2 : Aysun'cum ben hala bir friend request bekliyorum ama? :)

11 yorum:

7.oda dedi ki...

harika görünüyorsunuz. Büyümüş bir aile olarak gireceğiniz bu yeni yılda üçünüze de sağlık mutluluk neşe ve huzur diliyorum :)

beenmaya dedi ki...

canım sana ve o güzel ailene iyi seneler diliyorum sevgiler :)))

Judy Abbott dedi ki...

Ailecek mutlu, sağlıklı ve bol kahkahalı bir yıl dilerim. İyi seneler:)

Yaşamın kıyısında dedi ki...

O nasıl bir güzellik! tek kelimeyle muhteşem. Hangi bebek muhteşen değildir ki zaten birer melek onlar.

Sevgili Çınar'cım,
Yeni yılını tüm içtenliğimle kutlar güzel ailenle geçireceğin sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yıl dilerim.
İyi yıllar ve sevgiler...

Vladimir dedi ki...

Mutlu mutlu mutlu sağlıklı çok güzel bir yıl olsun sana ve sevdiklerine. Sevgilerimle

Benim Hayatim dedi ki...

oyyy bu çokkkkk tatlı bir kel oğlanmış annesi :) Ben yuvarlak kafaya bittim :)

MAİLDEN ULAŞIYORUM HEMEN :)

Sıdıka dedi ki...

Cınarcım senden haber almak çok güzel. Üstelik yanında bu şirin şeyle :) umarım herşey istediğiniz gibi olur. Tüm hayatınız huzur, mutluluk , sağlık bol kazanç içinde geçsin. Mutlu yıllar diliyorum hepinize.

Güneşli Günler dedi ki...

Çinarcım hamiş 2 bana mıydı bilmiyorum ama e geliyor işte Çinar'a bir friend. :)) Şaka bir yana çook sevindim. Harika görünüyorsunuz fotoğraflarda. Tekrar tebrik ederim. Maşallah Çınar dünya tatlısı. Hep güzel günler görsün inşaallah.

Deniz dedi ki...

Nasıl güzel bir bebek, maaşallah... Tebrik ederim :) Mutluluklar dilerim tüm ailenize.

MNG dedi ki...

Merhaba Cinarcim,
blogunu fb´daki bir fotografin yönlendirmesiyle buldum, cok sevdim;)
Film ve kitap önerilerine bayildim, tam da ihtiyac duydugum sey.. Vaktim olunca simdi ne seyretsem, ya da toplu kitap alisverisi zamanlarinda iyi de hangisini alacagim, stresinden kurtulmak icin birebir.
Fakat evdeki minigin öksürdügü halde yatakta kalmak istememesi yüzünden yanina gidecek oldugum icin, yeterince okuyamadim;/
Yine gelecegim;P Bu kez bot tutmak üzere..
Sen de bu aralar pek firsat bulamiyorsun anladigim kadariyla ama, yeni kitaplar okudukca, yeni bir seyler seyrettikce yaz, bak nerelere faydan dokunuyor;););)


Canim sehrime, dünya güzeli ogluna, ve sana cok coook sevgiler, sevgili esine cok selamlar;)
Mehtap

Derin Sularda dedi ki...

Sevgili Çınar, dünya tatlısı güzel oğlunla sana çok güzel bir hayat diliyorum. Annelik sana ayrıca çok yakışmış, çok güzelleştirmiş ;))

İkinize de sevgiler.