26 Şubat 2009 Perşembe

Kitapseverler Derneği :)



Sevgili Evvel Zaman İçinde ve Serap güzel bir etkinlik başlatmışlardı. Kitapseverler derneği gibi bir şey :) Bildikleri kitapseverleri bir araya toplayarak kitap hediyeleşmesine olanak sağladılar.

Bu şekilde sevgili Denizanası’na ben seveceğini umarak kendi sevdiklerim arasından bir kitap seçip gönderdim. İdeefixe biraz geç gönderdiği için ben de azıcık gecikmiştim.

Dün de benim kitabım geldi. Sevgili Halim Kılıç, kendi beğendikleri arasından Hürrem’i (Erdem Sabih Anılan) göndermiş. Çok teşekkür ederim. Kargo poşetinden henüz okumadığım bir kitap çıktığı için memnun oldum :) Okuduğum zaman yorumlarımı yazacağım.

Emeği geçen herkese tekrar teşekkür eder selamlarımı yollarım :)

Hamiş : Kendi çektiğim otoğrafları henüz yükleyemediğimden ideefixe'ten aldım bu fotoğrafı.

5 yorum:

Mehtap dedi ki...

Ben hürrem masalını okuyup kitap hakkındaki düşüncelerimden bloğumda bahsetmiştim.Çok etkilenmiştim kitaptan.Benim okuduğum kitap yabancı bir yazarın kalemindendi.Sizin kitabınızı da merak ettim.yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.keyifli okumalar.sevgiler.

cakiltasi dedi ki...

çınarım,
tiyatro nasıl geçti. benim gibi tembel olma tiyatro yazısı ve fotolar ekle :)
öptüm çok

cinar dedi ki...

@ Sevgili Mehtap, önümüzdeki yolculuk için yanıma almayı düşünüyorum. Döndüğümde anlatabilmeyi umuyorum o yüzden. Teşekkürler. Sevgiler.

@ Çakılım senin yorumunu yayınladığımda yazımı bitirmiştim aslında :) Anında da yayınladım zaten senden sonra. Fotolar için de uğraşacağım sabahın bu kör saatinde :)) Kocaman öptüm ben de.

Burcu SezeR dedi ki...

Tanrım benim için kitap hediye etmek öyle zor bir olay ki; kimseye kitap alamam bu yüzden.. Almışsam da son anda vazgeçip, kendime ayırmışımdır :))) Kitap bencilliği belki bilmiyorum...

Savaş Çocuğu dedi ki...

Kitabını beğenmişsindir umarım. gecıkme ıcın ben cok özür dılerım. Tamamen benım hatam adresi tam olarak vermemişim. Sonuçta elinde. Sevgıyle kal